Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple giver Will Smiths 'Emancipation' premiere i december - FlatpanelsDK

Apple giver Will Smiths 'Emancipation' premiere i december

04 Oct 2022 | Rasmus Larsen |

Will Smith har siden han gav Chris Rock en lussing under Oscar-showet i marts været ude i kulden. Apple sender ham tilbage i rampelyset med premieren på ​​Emancipation.

Den kommende film om en mand (Smith), som flygter fra slaveriet, får premiere i udvalgte biografer den 2. december (ingen danske biografer er bekræftet) og globalt på Apple TV+ fredag ​​den 9. december 2022.

Blandt filmstudier er den korteste eksklusivitetsperiode til biografer – kun 1 uge.

Hollywood-nyhedsmedier skrev tidligere, at Apple havde udskudt filmen til 2023 på grund af Oscar-hændelsen, men nu føler selskabet tilsyneladende, at det er tid til at give Will Smith en chance til.

Apple TV+ blev den første streamingtjeneste, som vandt Oscar-prisen for bedste film med CODA sidste år og Apple Studios er ved at blive en magtfaktor i Hollywood. Emancipation forventes ligeledes at være en Oscar-kandidat, men selv hvis den skulle vinde næste år, vil Smith ikke være til stede til at modtage prisen. Han er blevet udelukket fra at deltage i Oscar-showet i 10 år.

Efter at have udgivet film såsom CODA, The Tragedy of Macbeth, Greyhound og Wolfwalkers, planlægger Apple TV+ at følge op på Emancipation med Scorsese og DiCaprio's < i>Killers of the Flower Moon i 2023.

Film på Apple TV+ kan altid streames i 4K Dolby Vision og Dolby Atmos. Streamingtjenesten koster 39 kr/md. i Danmark.

Flere nyheder

TV 2 Play runder 1 million abonnenter

01 Dec 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i december

01 Dec 2022 |

Mindre tv-distributør fastholder priserne på tv-pakker i 2023

01 Dec 2022 |

'Disney Sjov' stopper på DR efter mere end 30 år

30 Nov 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i december

30 Nov 2022 |

Samsungs første QD-OLED monitor er landet til 9.899 kroner

30 Nov 2022 |