Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix rykker ind i mobil-pakkerne: Nu også hos Telia - FlatpanelsDK

Netflix rykker ind i mobil-pakkerne: Nu også hos Telia

20 Sep 2021 | Rasmus Larsen |

Netflix tog sidste år første skridt ind i mobilpakken hos Telmore og i dag rykker Netflix ind hos Telia. Det sker som led i en udvidelse af mobilpakken, men vær opmærksom på faldgruberne.

Streaming i mobilpakken

De klassiske mobilpakker med telefoni og data bliver i stigende grad udvidet til også at omfatte tjenester. Netflix rykker fra i dag ind hos Telia, der allerede samarbejder med Discovery+, HBO og Spotify. Det sker med lanceringen af to nye Telia-abonnementer kaldet One Netflix med Fri data (299 kr/md.) og Smart Netflix med 40GB data (219 kr/md.). - "Telia er en af vores vigtigste nordiske partnere, og vi tager nu et spændende skridt sammen i Danmark. Netflix leverer underholdning til alle aldersgrupper, hvilket er det perfekte match i forhold til Telias ambition om at være familiernes førstevalg," siger Patrick Danckwardt, Head of Business Development Nordics Netflix. Tilføjelsen af tjenester i mobilpakken er ikke en nyhed, men det er en relativ ny udvikling i Danmark for verdens førende streamingtjeneste Netflix, som tog første skridt sidste år sammen med Telmore. Forskellen på de to løsninger er, at Telmore tilbyder Netflix sammen med andre tjenester, mens Telia isolerer Netflix i særskilte mobilpakker.

Netflix mobil

Netflix rykker i stigende grad ind i mobilpakkerne

Vær opmærksom på faldgruber

Ved at samle streamingtjenester som HBO, Netflix og TV 2 Play i mobilpakken, kan man opnå samlerabat. Det er noget, som danskerne efterspørger, ifølge Telia. - "Størstedelen af danskerne vil gerne samle familiens løsninger indenfor mobiltelefoni, internet og streaming hos én udbyder," siger Lone Kyhl Hendriksen, direktør for Telias privatforretning. "Jeg er derfor rigtig glad for, at vi nu introducerer Netflix, danskernes foretrukne streamingtjeneste, til en skarp pris i vores to nye mobilabonnementer." Man skal dog samtidig være opmærksom på faldgruberne. Der er f.eks. ikke tale om integration af tjenester i en samlet brugerflade og søgemaskine ligesom TV-aktører forsøger sig med i Apple TV appen, Google TV eller YouSee-boksen. Læs også: Drømmen én pris, ét kodeord, samlet kuratering af indhold – à la Spotify At samle streamingtjenester i en mobilpakke gør det også sværere at opsige enkelte tjenester, når man ikke længere har behovet. Hos Telia er det Netflix's standardabonnement som indgår – altså uden 4K HDR og Dolby Atmos streaming. Opgradering til Netflix Premium kan tilvælges for 30 kr/md.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |