Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNyt på Netflix, HBO, Viaplay i september 2020 - FlatpanelsDK

Nyt på Netflix, HBO, Viaplay i september 2020

11 Sep 2020 | Flatpanels |

Blandt andet Jurassic World Camp Cretaceous-serien på Netflix, premiere på The Third Day på HBO Nordic og Le Mans '66 på Viaplay. Se indholdslisterne for september 2020.

Nyt på streaming

Flatpanels har i årevis publiceret månedlige lister over nyt indhold på de toneangivende streamingtjenester. Listerne kan findes i forummet og repræsenterer de mest komplette oversigter, som vi har kunnet fremskaffe eller sammenstykke. Da mange læsere ikke er bekendte med listerne i forummet, så vil vi fremover sætte spot på dem månedligt i en samlet nyhedsartikel på forsiden. Deltag også i debatten i forummet ved at oprette en bruger.

Streamingnyt september 2020

Netflix

På Netflix kan du i september 2020 blandt andet se Jurassic World Camp Cretaceous-serien samt rum-serien Away. Der er også film som I'm Thinking of Ending Things og Enola Holmes på programmet. Se Netflix's nyheder for september 2020 her.

HBO Nordic

På HBO Nordic kan du i denne måned se thriller-serien The Third Day med Jude Law og en anden ny serie kaldet We Are Who We Are. HBO tilføjer en portion film, herunder Gomorrah og The Last Emperor. Se HBO's nyheder for september 2020 her.

Viaplay

På Viaplay er der i september 2020 film som Le Mans '66, Kollision og The Expandables 1-3. Der kommer 2. sæson af Viaplays egen serie Elsk Mig samt 4. sæson af Billions, 6. sæson af Ray Donovan og 7 sæsoner af Sons of Anarchy. Se Viaplay's nyheder for september 2020 her.

Andre tjenester

Flatpanels har ligeledes en forumtråd dedikeret til Amazon Video, men udsending af indholdslister fra Amazon i Danmark er sat på pause. Der oprettes to yderligere forumtråde, når Disney+ kommer til Danmark og når Apple TV+ får en mere kontinuerlig tilstrømning af nyt indhold.Flere nyheder

Samsung Display starter produktion af 90Hz OLED til laptops

16 Sep 2021 |

2021 TV Shootout: Sony A90J vinder 'King of 4K TV' – LG ZX er 'King of 8K TV'

15 Sep 2021 |

Apple TV+ giver smugkig på efterårets nye serier & film

14 Sep 2021 |

Sonos lancerer Beam (Gen 2) soundbar med Dolby Atmos & eARC

14 Sep 2021 |

DTS-support på vej til Sonos Arc, Playbar, Beam & andre produkter

14 Sep 2021 |