Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFørste film i Dolby Vision i Googles filmbutik - FlatpanelsDK

Første film i Dolby Vision i Googles filmbutik

19 May 2020 | Rasmus Larsen |

Joker i Danmark, plus A Simple Favor i andre regioner, er de første film i Dolby Vision HDR i Googles filmbutik. Selskabet planlægger også at støtte op om HDR10+.

Dolby Vision og Google

Tidligere på året fik danskere endelig adgang til 4K-film (med normal HDR10) via Google Play-butikken efter at selskabet havde solgt og udlejet film i den højere kvalitet i USA i tre år. Tidligere på året meldte Google desuden ud, at de ville begynde at streame 4K-film i det mere avancerede HDR10+ format. Det konkurrerende Dolby Vision-format blev ikke nævnt med et ord, så det er overraskende at kunne konstatere, at film i Dolby Vision er landet først. Joker i Danmark, plus A Simple Favor i andre regioner, er de to første film i Dolby Vision i Google Play Film-butikken, hvor man kan købe og leje film enkeltvis. Flatpanels spottede dem første gang i går på Nvidia Shield-boksen. Læs også: Nvidia Shield (2019) test Søger man efter 'Dolby' i den amerikanske sektion af butikken, så foreslår Google automatisk 'Top Dolby Vision movies', hvilket indikerer, at selskabet har startet processen med at rulle Dolby Vision bredere ud.

Dolby Vision Google Play

Rygtet vil vide, at Google snart lancerer en ny Android TV-enhed, der i sin form minder om Chromecast Ultra. Opbakning til Dolby Vision (og Dolby Atmos?) kan blive annonceret officielt i samme omgang. Google Play Film er ikke den første filmbutik online, som tilbyder film i Dolby Vision. Apple TV (iTunes) og Rakuten har tilbudt film i HDR-formatet i noget tid. I skrivende stund tilbyder Apple 404 film i Dolby Vision i sin danske butik, så Google har noget at indhente.

Dolby Vision Google Play

Dolby Vision Google Play

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |