Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFørste film i Dolby Vision i Googles filmbutik - FlatpanelsDK

Første film i Dolby Vision i Googles filmbutik

19 May 2020 | Rasmus Larsen |

Joker i Danmark, plus A Simple Favor i andre regioner, er de første film i Dolby Vision HDR i Googles filmbutik. Selskabet planlægger også at støtte op om HDR10+.

Dolby Vision og Google

Tidligere på året fik danskere endelig adgang til 4K-film (med normal HDR10) via Google Play-butikken efter at selskabet havde solgt og udlejet film i den højere kvalitet i USA i tre år. Tidligere på året meldte Google desuden ud, at de ville begynde at streame 4K-film i det mere avancerede HDR10+ format. Det konkurrerende Dolby Vision-format blev ikke nævnt med et ord, så det er overraskende at kunne konstatere, at film i Dolby Vision er landet først. Joker i Danmark, plus A Simple Favor i andre regioner, er de to første film i Dolby Vision i Google Play Film-butikken, hvor man kan købe og leje film enkeltvis. Flatpanels spottede dem første gang i går på Nvidia Shield-boksen. Læs også: Nvidia Shield (2019) test Søger man efter 'Dolby' i den amerikanske sektion af butikken, så foreslår Google automatisk 'Top Dolby Vision movies', hvilket indikerer, at selskabet har startet processen med at rulle Dolby Vision bredere ud.

Dolby Vision Google Play

Rygtet vil vide, at Google snart lancerer en ny Android TV-enhed, der i sin form minder om Chromecast Ultra. Opbakning til Dolby Vision (og Dolby Atmos?) kan blive annonceret officielt i samme omgang. Google Play Film er ikke den første filmbutik online, som tilbyder film i Dolby Vision. Apple TV (iTunes) og Rakuten har tilbudt film i HDR-formatet i noget tid. I skrivende stund tilbyder Apple 404 film i Dolby Vision i sin danske butik, så Google har noget at indhente.

Dolby Vision Google Play

Dolby Vision Google Play
Flere nyheder

WandaVision skyder i dag det store Marvel-show i gang på Disney+

15 Jan 2021 |

Q&A: Vild streaming-vækst fortsætter i 2021

15 Jan 2021 |

LG Display udskyder plan om LCD TV produktionsstop

15 Jan 2021 |

Samsung annoncerer microLED TV for fjerde gang på CES 2021

14 Jan 2021 |

TCL vil i 2021 satse på 8K, 4K, 'OD Zero' miniLED LCD og HDMI 2.1

14 Jan 2021 |

TCL forsøger sig med en soundbar der forbinder trådløst til TV

13 Jan 2021 |