Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple lancerer sin 'TV' app i Danmark med iOS/tvOS 12.3 - FlatpanelsDK

Apple lancerer sin 'TV' app i Danmark med iOS/tvOS 12.3

13 May 2019 | Rasmus Larsen |

Apple har i dag startet udrulning af sin nye 'TV' app, der skal samle flere streamingtjenester i samme brugerflade. iTunes' filmsektion er med ved lancering og danske tjenester er på trapperne.

Apples TV app

Seere forbinder i dag streamingtjenester med apps. Med 'TV' app'en forsøger Apple at samle indholdet i en kombineret brugerflade, hvor der anbefales nyt indhold og hvor brugeren kan søge efter indhold på tværs af tjenester.

Initiativet blev lanceret for over 2 år siden og nu kommer app'en til Danmark i en opgraderet version i forbindelse med udrulningen af iOS og tvOS 12.3. App'en findes til Apple TV, iPhone, iPad og udvalgte Samsung TV. Den kommer senere på året til TV fra LG og Sony samt til Apple Mac.


Apple TV app


- "Den helt nye Apple TV App samler alle de forskellige måder, man kan se TV på, i én app. Den fås fra i dag i over 100 lande til iPhone, iPad, Apple TV og udvalgte Smart TV-modeller fra Samsung," siger Apple. "Med de gratis softwareopdateringer til iOS 12.3 og tvOS 12.3 kan kunder i hele verden nu abonnere på Apple TV-kanaler i Apple TV App. De betaler kun for de kanaler, de ønsker at se, og det hele kan ses on-demand direkte i Apple TV App. Apple TV-kanaler i USA omfatter populære tjenester som HBO, Starz, SHOWTIME, Smithsonian, EPIX, Tastemade og nye tjenester som MTV Hits, og flere vil blive tilføjet med tiden rundt om i verden."

Åbner man app'en netop nu i kølvandet på lanceringen, ses kun indhold fra iTunes' filmsektion. Man kan købe og leje film i op til 4K HDR-billedkvalitet og Dolby Atmos-lydkvalitet.

Flere danske tjenester har meldt sig klar til at indgå i Apples 'TV' app og bør dukke op indenfor kort tid. Til efteråret vil man fra app'en kunne tilgå Apples TV+ streamingtjeneste. Andre tjenester såsom Netflix har valgt ikke at tilslutte sig initiativet fra Apple.


Apple TV app


- "Fra og med i dag kan brugere i hele verden også få personlige anbefalinger af serier og film fra over 150 videoapps og streamingtjenester samt over 100.000 film og serier fra iTunes, herunder den største samling af 4K HDR-titler, som kan købes eller lejes – alt sammen i den nye Apple TV App. Se nu-fanen har en Kø, hvor brugerne hurtigt kan finde og se deres favoritter – og aktiviteten synkroniseres på tværs af alle deres enheder. Desuden kan de finde samlinger med nøje udvalgt indhold, som er baseret på en sikker og omfattende forståelse af, hvad den enkelte bruger kan lide at se.."

Flatpanels jagter yderligere detaljer om lanceringen og vil senere opdatere artiklen.


Apple TV app


Det vil blive muligt at tegne abonnement på streamingtjenester direkte i app'en vha. sit Apple ID. Disse abonnementer kan deles med op til seks familiemedlemmer vha. familiedeling-funktionen. Det vil desuden blive muligt at downloade film og tv-serier, så de kan ses offline, oplyser Apple.

Læs også: Apples 'TV' app & AirPlay 2 klar i Samsung TV

Med lanceringen træder Apple for alvor ind på tv-markedet og udvider sin rækkevidde ud over egne platforme. Ved at samle indhold, bliver Apple en slags moderne tv-distributør og en konkurrent til bl.a. YouSee og Stofa.

Yderligere information kan findes på apple.dk/apple-tv-app/


Apple TV app
Flere nyheder

Medie: LG Display øger produktionen af OLED TV-paneler

14 May 2021 |

LG 2021 OLED TV er landet i butikkerne

12 May 2021 |

Hollywood satte langt færre film i produktion sidste år

12 May 2021 |

Status på Ultra HD Blu-ray

11 May 2021 |

LG har skabt ultra-kompakt Eclair soundbar

11 May 2021 |

Test: LG C1 OLED

10 May 2021 |