Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple løfter sløret for sin streamingtjeneste Apple TV+ - FlatpanelsDK

Apple løfter sløret for sin streamingtjeneste Apple TV+

25 Mar 2019 | Rasmus Larsen |

Apple løftede i dag sløret for en streamingtjeneste, der lanceres til efteråret. Tjenesten skal hedde Apple TV+ og der fokuseres på kvalitet fremfor kvantitet med film, tv-serier, dokumentarer og andet indhold fra nogle af branchens største navne.

Apple TV+ streamingtjeneste

Apple har en tv-boks kaldet Apple TV, en app kaldet ’TV’ og snart en streamingtjeneste kaldet Apple TV+. De tre ting smelter i løbet af året sammen til at rumme selskabets store vision for fremtidens tv-produkt. En vision, hvor Apple styrer hardware, software og tjenester.

Apple TV+ er en streamingtjeneste, hvor Apple fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet. Det bliver med ”det bedste billede og lyd” og indhold fra blandt andet Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Octavia Spencer, J.J. Abrams, Jason Momoa, M. Night Shyamalan og Jon M. Chu. Her skal kreativitet og historiefortælling blomste, var budskabet ved aftenens præsentation.


Apple TV+


Apple havde taget flere af hovedpersonerne med på scenen. Steven Spielberg åbnede ballet, hvorefter Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell, J.J. Abrams og andre kunstnere fortalte om deres vision for de nye indholdsproduktioner til tjenesten. Oprah Winfrey lukkede ballet og satte en punktum for, hvad der tegner til at blive en afgørende indholdssatsning fra det amerikanske selskab.

- “Vi er beærede over, at de absolut bedste historiefortællere, verden kan præstere – både foran og bag kameraet – er på vej til Apple TV+,” sagde Eddy Cue, Apple’s SVP for Internet Software og Services, i en kommentar. “Vi er begejstrede over at kunne give seerne et smugkig på Apple TV+, og vi glæder os til, at de kan tune ind til efteråret. Apple TV+ bliver hjemsted for noget af den mest originale historiefortælling af højeste kvalitet, som TV- og filmelskere hidtil har set.”

Der er tale om en abonnementstjeneste, som bliver reklamefri.


Apple TV+


Kan streames på Apple TV og andre TV

Hvornår får man så adgang til streamingtjenesten fra Apple? I gamle dage ville standardsvaret nok have været ”på Apples enheder”. Selskabet vil dog bredere ud, langt bredere.

Apple TV+ vil kunne streames via den nye ’TV’ app fra selskabet. Denne app kommer til Apple TV, iPhone, iPad og Mac, mens også til Smart TV fra LG, Sony, Samsung og Vizio samt til Roku og FireTV. Præcis hvilke modeller, der er tale om, vides endnu ikke. Flere Smart TV får desuden Airplay 2, som gør det muligt at sende indhold fra en iPhone/iPad over på skærmen, hvilket altså vil gøre det muligt at streame indholdet fra Apple TV+.

Læs også: Apples 'TV' app lanceres i 100+ lande på Apple TV, Samsung TV, LG TV m.fl.

Med tjenesten skal Apple ud og opbygge noget fra bunden. De er oppe imod giganter som Amazon og Netflix. Sidstnævnte har over 139 mio. abonnenter og vokser hastigt. Netflix har også langt større budget end Apple, men Apples pengekiste gør det givetvis muligt at opskalere ambitionerne, om nødvendigt.

Selskabet har allerede haft succes med Apple Music, der international halter efter Spotify, men på hjemmebanen i USA har overhalet konkurrenten, der blev lanceret langt tidligere. Apple har 1,4 mia. aktive enheder og således en meget stor brugerbase, som der kan sælges tjenester til.

Apple TV+ lanceres til efteråret i over 100 lande. Prisen blev ikke afsløret.Flere nyheder

B&O slår et slag for miljøvenlige forbruger-værdier: "Game-changer"

17 Sep 2021 |

Disney+ er nu tilgængelig på Panasonic TV fra 2017 og frem

17 Sep 2021 |

Analytikere: Disneys armlægning med biograferne er kun på pause

16 Sep 2021 |

Samsung Display starter produktion af 90Hz OLED til laptops

16 Sep 2021 |

2021 TV Shootout: Sony A90J vinder 'King of 4K TV' – LG ZX er 'King of 8K TV'

15 Sep 2021 |