Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogle 'Smart TV Kit' & ny Chromecast lækket - FlatpanelsDK

Google 'Smart TV Kit' & ny Chromecast lækket

02 Oct 2018 | Rasmus Larsen |

Forud for Googles planlagte arrangement den 9. oktober, er et ’Smart TV Kit’ blevet lækket. Det afslører samtidig en opgraderet udgave af Chromecast (via reddit).

En opgraderet Chromecast

Det nye ‘Smart TV Kit’ lader til at være en opfrisket udgave af den nuværende ‘Home Mini + Chromecast’-pakke, som Google sælger. De to produkter skal gøre det muligt at opgradere tv-skærme fra alle producenter med Chromecast og stemme-funktionalitet. Sidstnævnte sker med Home Mini-højttaleren, der har indbyggede mikrofoner og Google Assistant.

Det interessante i denne forbindelse er dog, at lækket afslører en ny Chromecast-enhed. Den afviger synligt fra den nuværende udgave ved at have en mat overflade. Enheden blev tidligere på året godkendt til salg af FCC i USA, hvor papirerne indikerer, at enheden har forbedret WiFi og bluetooth. Det vides ikke om den byder på andre nyheder.


Google Smart TV Kit


Selskabet sælger på nuværende tidspunkt den HD-kompatible Chromecast 2 og den 4K HDR-kompatible Chromecast Ultra.

Google forsøger at gøre sig relevant på tv-markedet igennem sit Android TV-styresystem, Chromecast og Google Assistant. Android TV-platformen halter dog efter andre platforme såsom Apple TV (tvOS), Roku og Amazon Fire TV, alt imens Chromecast taber andele, ifølge data fra Conviva. Google Assistant er derimod ved at finde vej til ikke-Android TV, herunder LGs webOS.

Lækket kommer en uge før Google går på scenen den 9. oktober for at præsentere ny hardware, herunder forventeligt den opdaterede Chromecast. Vi krydser fingre for, at der er nogle overraskelser.

- Kilde: reddit (LitheBeep) via Android Police

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |