Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogle 'Smart TV Kit' & ny Chromecast lækket - FlatpanelsDK

Google 'Smart TV Kit' & ny Chromecast lækket

02 Oct 2018 | Rasmus Larsen |

Forud for Googles planlagte arrangement den 9. oktober, er et ’Smart TV Kit’ blevet lækket. Det afslører samtidig en opgraderet udgave af Chromecast (via reddit).

En opgraderet Chromecast

Det nye ‘Smart TV Kit’ lader til at være en opfrisket udgave af den nuværende ‘Home Mini + Chromecast’-pakke, som Google sælger. De to produkter skal gøre det muligt at opgradere tv-skærme fra alle producenter med Chromecast og stemme-funktionalitet. Sidstnævnte sker med Home Mini-højttaleren, der har indbyggede mikrofoner og Google Assistant.

Det interessante i denne forbindelse er dog, at lækket afslører en ny Chromecast-enhed. Den afviger synligt fra den nuværende udgave ved at have en mat overflade. Enheden blev tidligere på året godkendt til salg af FCC i USA, hvor papirerne indikerer, at enheden har forbedret WiFi og bluetooth. Det vides ikke om den byder på andre nyheder.


Google Smart TV Kit


Selskabet sælger på nuværende tidspunkt den HD-kompatible Chromecast 2 og den 4K HDR-kompatible Chromecast Ultra.

Google forsøger at gøre sig relevant på tv-markedet igennem sit Android TV-styresystem, Chromecast og Google Assistant. Android TV-platformen halter dog efter andre platforme såsom Apple TV (tvOS), Roku og Amazon Fire TV, alt imens Chromecast taber andele, ifølge data fra Conviva. Google Assistant er derimod ved at finde vej til ikke-Android TV, herunder LGs webOS.

Lækket kommer en uge før Google går på scenen den 9. oktober for at præsentere ny hardware, herunder forventeligt den opdaterede Chromecast. Vi krydser fingre for, at der er nogle overraskelser.

- Kilde: reddit (LitheBeep) via Android PoliceFlere nyheder

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |

Medie: Disney & Warner i opgør med danske biografers eksklusiv-periode

05 May 2021 |

Mangel på PS5 & Xbox konsoller kan vare året ud

05 May 2021 |

74 yderligere Xbox Series X/S spil får 60fps eller 120fps boost

04 May 2021 |