Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSpil dine PC-spil på Apple TV med Steam Link - FlatpanelsDK

Spil dine PC-spil på Apple TV med Steam Link

10 May 2018 | Torben Rasmussen |

Senere på måneden bliver det muligt at spille PC-spil på husets største skærm via Apple TV-boksen. Steam Link app’en udgives også på iOS og Android.

Steam Link til tv-skærmen

Med Steam Link kan PC- og Mac-spil streames over hjemmetnetværket enten trådløst via 5GHz WiFi eller over en kablet forbindelse. Det kræver en PC eller Mac med Steam-programmet installeret samt den kommende Steam Link app til Apple TV, iOS og Android. I annonceringen for Android nævnes også ”TV”, men det er lidt uklart om der henvises til ’Android TV’.

- “Steam Link app’en, som lanceres i uge 21, gør det muligt for gamere at opleve deres Steam-katalog af spil på Android (telefon, tablet, TV) og iOS-baserede (iPhone, iPad, Apple TV) enheder, når de er forbundet via 5GHz netværk eller kablet Ethernet til et værtssystem (mac eller PC). Android-adgang vil indledningsvis være i beta,” skriver selskabet.

For at komme i gang skal du også have en spilcontroller såsom Steam Controller eller en MFI-controller til Apples enheder.


Steam Link


Steam Link har i flere år været tilgængelig som en separat boks, men der er sidenhen udviklet en ren softwareløsning. Denne softwareløsning af Steam Link er allerede integreret i nyere Samsung TV og nu ønsker Valve, der står bag Steam, at komme langt bredere ud.

Herudover vil selskabet gøre sin Steam Video app tilgængelig på mobilenheder.

- “Steam Video app’en forventes udgivet senere på sommeren. Den vil give brugere mulighed for at nye tusindvis af film og tv-programmer på Steam direkte på deres Android- eller iOS-enheder over WiFi eller mobilforbindelse.”

Flatpanels har tidligere prøvet kræfter med Steam Link på tv-skærme og vores umiddelbare indtryk er, at det fungerer overraskende godt, så længe man har en stabil netværksforbindelse. Med lanceringen på to af de mest udbredte platforme, får endnu flere gamere mulighed for at nyde nogle af de mest grafisk imponerende spil på husets største skærm.

- Kilde: Steam

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

65% betaler for streaming: "Vi forventer fornyet vækst"

06 May 2024 |

Hisense introducerer CanvasTV som rival til Samsung The Frame

06 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 May 2024 |

Nu i 4K/HDR: The Departed, Trainspotting, Den grænseløse, Farven lilla, Ran

03 May 2024 |

TV 2 Play hæver priserne

03 May 2024 |

Første enhed med Google TV's nye 'magiske' knap afsløret

03 May 2024 |