Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasontvOS 9.2 tilføjer Podcast-app, mapper, Bluetooth-tastatur mm. - FlatpanelsDK

tvOS 9.2 tilføjer Podcast-app, mapper, Bluetooth-tastatur mm.

12 Jan 2016 | Rasmus Larsen |

Apple frigiver inden længe den næste store opdatering til Apple TV-boksen. tvOS 9.2 byder på nyheder i form af bl.a. mapper, understøttelse af Bluetooth-tastatur, ny Podcast-app og en opdateret App-switcher.

tvOS 9.2 til Apple TV

Apple frigav i december tvOS 9.1, som bl.a. genetablerede Remote-app’en og rettede fejl. Inden længe frigives næste store opdatering med tvOS 9.2, som lige nu findes i beta for udviklere.

Apple tvOS 9.2


Med tvOS 9.2 bliver det muligt at oprette mapper på startskærmen, så f.eks. alle spil kan placeres i samme mappe. Mappefunktionaliteten fungerer på samme måde, som på iPhone/iPad.

Der tillføjes en Podcast-app, hvorfra man kan se lytte til podcasts. Den gamle Apple TV havde allerede adgang til podcasts.

Apple tvOS 9.2


Herudover genetableres muligheden for at bruge et Bluetooth-tastatur og app-switcheren opdateres, så den kommer til at minde mere om app-switcheren i iOS. I stedet for at præsentere apps side-om-side, lægges de ovenpå hinanden, når man bladrer.

Der er stadig ingen dansk Siri at spotte. Siri lærer i denne omgang kun at tale US Spanish og French Canadian. Det forlyder, at det bliver muligt at sætte Siri-sproget uafhængigt af systemsproget på boksen. tvOS 9.2 tilføjer desuden understøttelse af Apple’s MapKit, så udviklere kan bruge Apple’s kort i apps.

Hvornår tvOS 9.2 frigives, vides endnu ikke, men der kan ikke gå mange uger.

Apple tvOS 9.2


- Kilde: 9to5MacFlere nyheder

Disney+ stod for en tredjedel af 'Jungle Cruise' premieren

04 Aug 2021 |

PS5-ejere får 6 måneders fri adgang til Apple TV+

03 Aug 2021 |

Amazons 'Ringenes Herre' serie får premiere næste år

03 Aug 2021 |

Panasonics første OLED TV med HDMI 2.1 er landet

30 Jul 2021 |

Guide: Hakker video på din Chromecast? Sådan opsættes den

29 Jul 2021 |

Philips lancerer nye OLED TV med HDMI 2.1

28 Jul 2021 |