Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDen færdige Oculus Rift kommer i 1. kvartal 2016 - FlatpanelsDK

Den færdige Oculus Rift kommer i 1. kvartal 2016

06 May 2015 | Rasmus Larsen |

Den færdige forbrugerversion af Oculus Rift lanceres i 1. kvartal af 2016 og produktet kan forudbestilles allerede senere i år, bekræfter selskabet i dag. Det endelige design kan ses nedenfor.

Oculus Rift kommer i 1. kvartal 2016

”Endelig”, fristes man til at sige. Oculus Rift har været undervejs i mange år, og mens udviklere har kunnet få fingre i tidligere udgaver af virtual reality headsettet, har forbrugerne måtte væbne sig med tålmodighed. Nu bekræftes det, at det banebrydende produkt kommer på markedet i starten af 2016.

Den færdige Oculus Rift


Rift er det første af sin slags og det mest omtalte VR-headset efter at det hele startede som et Kickstarter-projekt. Senere har Facebook købt Oculus for 2 milliarder dollars og udviklere har været travlt beskæftiget med at udvikle software. Når Rift lanceres vil der derfor også være et fuldt økosystem af spil, film og andre oplevelser klar.

- “The Oculus Rift builds on the presence, immersion, and comfort of the Crescent Bay prototype with an improved tracking system that supports both seated and standing experiences, as well as a highly refined industrial design, and updated ergonomics for a more natural fit.”

Den færdige Oculus Rift


Der er endnu ikke annonceret detaljer, men Oculus siger, at den endelige version er baseret på arbejdet med Crescent Bay, hvorfor vi allerede nu ved, at produktet vil bruge en OLED-skærm med relativ høj opløsning. Oculus lover at afsløre flere detaljer om hardware, software, input-metoder samt de VR-oplevelser, som er på vej. Det sker i løbet af de kommende uger.

Dette er kun begyndelsen, afslutter Oculus. Der åbnes for forudbestillinger senere på året.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |