Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDR sender OL på tv, smartphone og tablet - FlatpanelsDK

DR sender OL på tv, smartphone og tablet

24 Jul 2012 | Rasmus Larsen |

OL 2012 i London starter på fredag d. 27. juli og der bliver masser af se frem til. DR fortæller nu, at de vil dække OL direkte fra centrum af London og sende til både tv-skærmen samt smartphone og tablet via DR NU.

700 timers OL på 16 dage

DR vil sende cirka 700 timers underholdning under OL, der løber over 16 dage. OL fordeles på DR1, DR2 og DR HD.

DR er klar til at dække OL intensivt – direkte fra London
DR er klar til at dække OL intensivt – direkte fra London, fotokredit: Getty Images, Nick Laham


DR har i anledning af OL fået et ganske særligt studie i London, og kommer således tættere på begivenhederne end de fleste medier i verden. Der bliver sendt fra det officielle TV-Tower tæt på den olympiske landsby, hvor atleterne bod og hvor OL-arenaerne er placeret. Mere centralt bliver det næsten ikke.

Herunder følger DRs egen programoversigt og beskrivelse.

OL på DR1

DR1 starter hver morgen kl. 09.30 - 10.00 med 'London Calling'. Fra studiet midt i det olympiske centrum i London ser værterne, der er henholdsvis er Sisse Fisker og Peter Møller, Ulla Essendrop og Kim Bildsøe Lassen frem mod dagens største begivenheder og har sidste nyt fra de danske hovedpersoner ved OL.
Fra klokken 09.30 - 17.30 sendes 'London live' fra studiet med masser af live-begivenheder krydret med OL-nyheder, reportager og interviews.
Klokken 12.00 og klokken 15.00 vil der være ti minutters 'OL NYT'.
Klokken 17.30 - 18.30 sendes 'London Highlights', der er en times overblik med højdepunkter fra dagens konkurrencer og med fokus på atleterne, efter de har været i aktion.
Klokken 19.00 til 20.00 sender DR1 'London by Night' med flere live-begivenheder og i de sene timer klokken 22.00 til 23.00 'London Late Night', der sendes fra studiet i London, hvor værterne følger, de konkurrencer, der stadig er i gang og gør status over dagen.

DR er klar til at dække OL intensivt – direkte fra London
DR er klar til at dække OL intensivt – direkte fra London, fotokredit: Getty Images, Clive Brunskill


OL på DR2

Fra klokken 13.00 til først på aftenen sender DR 2 'London Live' med sejlsport, banecykling og hestesport i DR 2 'London Live' med sejlsport, banecykling og hestesport i dagtimerne. Badminton sendes om aftenen, det samme gør svømning og atletik, når det ikke sendes på DR1. Derudover sender DR 2 fodbold og følger de danske atleter, der ikke sendes på DR1.

OL på DR HD

DR HD sender OL 24 timer i 16 dage. Beachvolley om formiddagen, boksning om aftenen og basketball frem til midnat. Endvidere sendes håndbold, fodbold (deles med DR2) udspring og genudsendelser af fx svømning, atletik, badminton og håndbold fra DR1, DR2 og TV2.

DR er klar til at dække OL intensivt – direkte fra London
DR er klar til at dække OL intensivt – direkte fra London, fotokredit: Getty Images, Srdjan Stevanovic


P3 live fra London

P3 sender fra og med lørdag den 28. juli til og med lørdag den 11. august.

Fra klokken 10-14 sendes live fra London med Maja Rosager og Mads Steffensen som værter. Fra klokken 14-18 står Jacob Panum, Mie Rasmussen og David Mandel for underholdning. Peter Falktoft er reporter i begge programmer. Fra klokken 18-24 fortsætter P3 OL-sendingen fra DR- Byen. Programmerne bliver en blanding af det man kender fra Sport på 3'eren i form af live sport krydret med humor, skæve vinkler, quiz mm. Alt sammen med fokus på hvad der sker ved og omkring verdens største sportsbegivenhed.

Smartphones & tablets

Endvidere dækker DR OL på dr.dk og DR NU for tablets og smartphones i Danmark. Du kan læse mere om OL 2012 i London i vores HDTV-tema her.Flere nyheder

HBO Max erkender udfordringer og lover bedre brugeroplevelse, streamingkvalitet

22 Oct 2021 |

Panasonic rykker al TV-produktion fra egen fabrik til partner

22 Oct 2021 |

Ny 'Paranormal Activity' skipper biografen og kommer på Paramount+

22 Oct 2021 |

Dolby Vision 120Hz firmware klar til 2020 LG OLED TV (CX, GX)

21 Oct 2021 |

B&O's Beosound Stage soundbar findes nu også i lysegrå

21 Oct 2021 |

F1 TV app er landet på Apple TV

20 Oct 2021 |