Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal+ bliver til C More - kommer til tablets/mobil - FlatpanelsDK

Canal+ bliver til C More - kommer til tablets/mobil

08 Jun 2012 | Rasmus Larsen |

Canal+ er i dag et tilkøbsprodukt til mange tv-udbyderes programpakke, og er mest kendt for deres film-kanaler. 4. september skifter Canal+ navn til C More og kommer samtidig til PC/Mac, tablets og smartphones.

Opdatering: Mere information tilføjet

FlatpanelsDK kører i denne uge et stort HDTV-tema i forbindelse med EM 2012. Læs også om DRs planer om at lancere DR3 og lukke DR HD og Update. Gå direkte til HDTV-temasiden her.

Canal+ bliver til C More

Canal+ føler, at deres brand giver forkerte associationer i en hverdag, hvor mere og mere tv flytter over på mobile platforme og internettet. Derfor vil de skifte navn.

C More logo
Canal+ bliver til C More og udvider til håndholdte enheder

- “I takt med forøgede muligheder for at se tv på flere forskellige platforme, mener vi, at Canal+ varemærket i for høj grad associeres med lineær tv-sening. Når brugen af on-demand bliver vigtigere, mener vi, at C More bedre afspejler os,” siger Johan Kleberg, direktør for Canal+ til Dagens Media. C More vil tilbyde et “bredt udvalg af sport, film, serier og dokumentarer for hele familien” – og i fremtiden skal det altså også ske på andet end tv-apparatet. Der bliver mulighed for at se C More på både tv, computer, tablet og smartphone. En on-demand tjeneste under navnet C More Play vil blandt andet byde på over 1000 film og serier. Der angives dog ikke hvilke platforme, der skal understøttes, og heller ikke hvornår det bliver muligt. Opdatering: C More nævner også, at der kommer 5 HD-kanaler (To filmkanaler, to sportskanaler, og en seriekanal). Der skrives også, at "hele udbuddet på C More og alle tjenester som f.eks. C More Play indgår i abonnementsprisen. For dig, som bare ønsker at se en bestemt sportsbegivenhed f.eks. La Liga, Serie A eller NBA, så tilbyder vi også Pay-per-view". Endeligt nævnes det, at udvalgte film og sportsudsendelser vil blive sendt i 3D. Navneskiftet bliver allerede meldt ud nu, men træder først i kraft 4. september 2012. Prisen ændres ikke. Canal+ er i dag et tilvalg hos f.eks. Canal Digital og YouSee. - Kilde: Canal+ og Dagens MediaFlere nyheder

Samsung Display starter produktion af 90Hz OLED til laptops

16 Sep 2021 |

2021 TV Shootout: Sony A90J vinder 'King of 4K TV' – LG ZX er 'King of 8K TV'

15 Sep 2021 |

Apple TV+ giver smugkig på efterårets nye serier & film

14 Sep 2021 |

Sonos lancerer Beam (Gen 2) soundbar med Dolby Atmos & eARC

14 Sep 2021 |

DTS-support på vej til Sonos Arc, Playbar, Beam & andre produkter

14 Sep 2021 |