Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogles skærmbriller vil også fungere med briller - FlatpanelsDK

Googles skærmbriller vil også fungere med briller

23 Apr 2012 | Rasmus Larsen |

Google løftede sløret for deres Project Glass tidligere på måneden. Der foreligger stadig ikke meget konkret, men Google melder nu, at det klare mål er at udvikle skærmbrillerne, så de kan bruges af praktisk talt alle; inklusiv folk med briller og kontaktlinser.

Google-briller virker også med briller

Google Project Glass har interessante perspektiver, hvis Google formår at udnytte teknologien til fulde. Holdet bag projektet har store forhåbninger og forklarer, at de lige nu arbejder på at få teknologien til at fungere til folk med briller og kontaktlinser.

Google Project Glass
Google Project Glass kommer også til at virke til folk med briller


- " Vi ønsker, at Project Glass skal fungere for alle, og vi eksperimenterer med designs, der kan udvides til forskellige typer af stel. Mange af vores medarbejdere bærer selv briller, så det er helt klar noget vi tænker over" siger Isabelle Olsson fra Project Glass teamet.

Men det er faktisk en udfordring. Googles teknologi fungerer i dag på den måde, at der projekteres lys ned på øjet. Fordi brilleglas reflekterer lys, og fordi kontaktlinser er designet på forskellige måder, skal Google have et meget velovervejet design. Alternativt et design, der kan tilpasses individuelt.

Google har fortsat ikke meldt officielt ud om, hvornår produktet skal på markedet, men der er flere som angiver slutningen af året som en mulig lanceringsdato.

- Kilde: Google + via Gizmodo

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

65% betaler for streaming: "Vi forventer fornyet vækst"

06 May 2024 |

Hisense introducerer CanvasTV som rival til Samsung The Frame

06 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 May 2024 |

Nu i 4K/HDR: The Departed, Trainspotting, Den grænseløse, Farven lilla, Ran

03 May 2024 |

TV 2 Play hæver priserne

03 May 2024 |

Første enhed med Google TV's nye 'magiske' knap afsløret

03 May 2024 |