Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNu lancerer de mindre producenter også 3DTV - FlatpanelsDK

Nu lancerer de mindre producenter også 3DTV

10 Sep 2010 | Rasmus Larsen |

Elektronikgiganterne såsom Samsung, Sony, Panasonic og LG er mere eller mindre gået hånd i hånd i forbindelse med lanceringen af 3D-fladskærme. Nu vil de mindre producenter også lege med og således har Grundig, Haier og Hannspree præsenteret 3D-fladskærme på IFA 2010 i Berlin.

FlatpanelsDK følger i disse dage (1-10. september) verdens største forbrugerelektronikmesse IFA 2010 direkte fra Berlin. Læs om alle nylanceringerne og trends fra IFA 2010 på forsiden eller på vores IFA 2010 Tema side. Tilmeld dig også vores Nyhedsbrev eller RSS feeds.


Hannspree 3DTV

Producenten Hannspree, der er bedst kendt som producenten af Tv der forestiller elefanter, giraffer, brandbiler og lign., præsenterer nu deres første 3DTV og det markerer startskuddet til 3D-fladskærme fra de mindre producenter.

Hannspree 3DTV
Hannspree 3DTV


Hannspree har således præsenteret deres første 3DTV på IFA 2010 i Berlin. Modellen er et LCD-TV med LED backlight og skal lanceres i 40 og 46 tommer. Herudover nævnes 200 Hz.

Hannspree nævner, at Tv’et lander på markedet i efteråret 2010.

Haier

Den kinisiske producent Haier viste også 3D-skærme frem både med aktive (dem næsten alle fladskærme i dag anvender) og med passive (dem som biograferne bruger) briller frem.

Haier 3DTV
Haier3DTV


Herover ser du deres 3D fladskærm, der kræver passive 3D-briller. Haier er en stor kinesisk producenter, men findes endnu ikke i Danmark.

Grundig

Den tidligere TV-gigant, Grundig, er skubbet godt og grundigt ud af fladskærms-markedet, men prøver stadig at at få fodfæste ligesom i de gode gamle dage med billedrørs-Tv.

Grundig kunne også på IFA fremvise et 3DTV. Se der herunder.

Grundig 3DTV
Grundig 3DTV


Billigere og flere 3D-fladskærme

Udviklingen peger på, at producenterne af LCD-paneler så småt er begyndt at åbne op for salg af deres 3D-paneler.

Heraf kan andre producenter få adgang til 3D-panelerne og det betyder, at mindre og større producenter, som ikke selv producerer paneler, får tilgang til 3D-panelerne, hvis de ønsker at implementere dem.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |