Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason1000 forumbrugere rundet - FlatpanelsDK

1000 forumbrugere rundet

28 Jun 2006 | Rasmus Larsen |

Flatpanels.dk har nu rundet 1000 brugere i forummet og det er i sig selv en bedrift. Vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at sige tak for brugernes støtte og ikke mindst jeres opbakning. Uden brugernes gejst og entusiasme kunne visionen Flatpanels aldrig være virkeliggjort.

Fakta om Forummet:
Flatpanels offentliggjorde forummet den 26. september. Den 27. juni meldte bruger nummer 1000 sig så på banen og det er naturligvis en milepæl for os.

Forummet har i skrivende stund 1010 tilmeldte brugere. Siden opstarten har lidt over 3.5 brugere tilmeldt sig hver dag og der er gennemsnitligt blevet skrevet cirka 22 indlæg per dag, hvoraf 3,8 af disse indlæg er nye tråde.
Det giver i alt 1085 tråde i hele forummet og i alt 6325 indlæg.

Selve visionen bag forummet og Flatpanels som helhed er stadig ikke nået fuldt ud. Vi har hele tiden bestræbt os på at udvikle og opretholde et mødepunkt for alle skærminteresserede og de underemner, som nu engang tilhører dette marked.


Den seneste tid har aktiviteten taget sig en drejning og der er begyndt at komme rigtig gang i diskussionerne. Flere faste brugere er også begyndt at vende tilbage til forummet og siden regelmæssigt, og det er vi naturligvis glade for, da det først og fremmest vidner om, at brugerne både kan lide at være her og vi – som nyhedsmedie - kan tilbyde dem noget.

Vi håber på, at Flatpanels i fremtiden vil blive betragtet som en saglig side med en seriøs og fornuftig brugerskarre. Seriøsiteten og fornuftigheden har vi allerede oplevet og vi håber således blot på, at endnu flere vil få gavn af vores community.

Forummet vil i fremtiden blive udvidet og optimeret løbende. Med forumbruger nummer 1000 har vi allerede set noget af potentialet og derfor introduceres der også snart nogle nye tilføjelser og features til forummet. Forummets ånd vil naturligvis blive holdt intakt, men vi vil gerne hele tiden prøve at forbedre oplevelsen – også selvom det må være i form af selv små tilføjelser.

Vi håber I fortsat vil besøge Flatpanels og forummet i fremtiden. Endnu en gang tak for jeres opbakning.

Mvh.
Flatpanels.dk

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 May 2024 |

Nu i 4K/HDR: The Departed, Trainspotting, Den grænseløse, Farven lilla, Ran

03 May 2024 |

TV 2 Play hæver priserne

03 May 2024 |

Første enhed med Google TV's nye 'magiske' knap afsløret

03 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i maj

02 May 2024 |

Snart kan du også spille PlayStation 1, Sega og Atari spil på Apple TV

02 May 2024 |