Debat af Smart TV, herunder platforme, apps og tjenester. Råd til køb og tips til brug
Brugeravatar
Af bbplayer
#299206
oakie skrev:Har lige indstalleret Firmware v6.5830 (Android 8.0 Oreo) på mit KD-65XF9005.. Menuer og net virker hurtigere end den gamle oreo opdatering

Du er opmærksom på den firmware er gammel?

Den nye hedder Firmwareopdatering til v6.6520
til din XF9005 skærm.
Af henrik.yde
#299344 Jo, men det kan godt tage lidt tid af og til, da opdateringen bliver udrullet i etaper. Hvis du er træt af at vente kan du finde den nye software her, og installere via en USB nøgle.

https://www.sony.dk/electronics/support ... s/00016211
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#299631 Den har et nyt interface på Homescreen, men der er vel ikke deciderede ulemper. Tilvænning er nok ordet.
Brugeravatar
Af bbplayer
#299634
jensholm skrev:Er der ulemper ved Oreo?

Men en god del tid og leg med Oreo på mit Sony, så tror jeg ikke der er så mange ulemper, det er stadig langsomt på skærmen, og man får nok ikke den forventede wow effekt, når den er klar efter opgradering fra 7.x.

Hoved menu skærm er smartere, og ens seneste tv kanaler, youtube og apps som plex vil vise seneste afspilning på denne skærm, du kan så selv konfigurere om du vil se på dem eller ej.
Du kan ændre tv knappen, som man ikke kunne før, så den kan associeres med en HDMIx indgang.

Personligt, gik jeg væk fra Sony Android og nu bruger en ekstern Android boks, som både er hurtigere i menu, mere fleksibel i opløsninger, og har variabel hz support. Som Sony altså ikke tilbyder til apps som Plex og andet.

Nu kører Sony android sådan lige ok, når den er en clean install med kun standard apps og intet andet.

Ulemper mener jeg ikke der er, sådan lige.
Brugeravatar
Af filmfreak
#299639 Er der overhovedet nogle mærkbare forbedringer - eller sagt på anden måde, er der en god grund til at man bør opgradere til oreo ?
Af henrik.yde
#299640
filmfreak skrev:Er der overhovedet nogle mærkbare forbedringer - eller sagt på anden måde, er der en god grund til at man bør opgradere til oreo ?


Øh ja, det har du jo sådan set allerede fået svar på i den tråd du oprettede ang. dit Sony AF8. Der var indsat et link hvor du kunne downloade den nyeste software, og ligeledes læse om de forbedringer der måtte være, men ok,det må jo være smuttet for dig, så her er linket igen:

https://www.sony.dk/electronics/support ... s/00016211
Brugeravatar
Af filmfreak
#299641 Hmm.. nu betyder ‘ny startskærm’ samt en masse andre ændringer ikke nødvendigvis en forbedring. Tænker på om tv kanalskift vil gå meget hurtigere med oreo ?
Synes ikke jeg har problemer som de rettelser der nævnes skulle Blive fixet med oreo. Har f.eks ikke problemer med arc. Og hdmi Dolby vision problemet bliver jo ikke rettet med Oreo, som er det eneste reelle problem mit tv lider af.
Brugeravatar
Af bbplayer
#299654
filmfreak skrev:Tænker på om tv kanalskift vil gå meget hurtigere med oreo ?

Nu afhænger tv't kanalskifte ikke af software men af hardware som er i brug. Og tunere i tv kan tage X antal sekunder lige meget hvad for at indstille på en ny frekvens og dekode den når korrekt info lægges ind.
Så nej, du får ikke en hurtigere tv tuner hvis du opgraderer.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#299656 Oreo påvirker kun smart-TV. Kanalskift er en del af Sonys eget interface og er ikke Android. Så skal der være andre forbedringer med i opdateringen, som går ud over Oreo.