Debat af Smart TV, herunder platforme, apps og tjenester. Råd til køb og tips til brug
Af Globulus
#294609 Optagelserne er krypterede, så du ikke kan flytte din disk til et andet TV eller en PC. Ellers kunne enhver jo kopiere optagelser, som de havde lyst.

Jeg har samme "problem" med mit TV: Jeg har en 250GB HDD som er fyldt op med ca. 75 film og en 240GB SSD (tilsluttet) hvor der måske er 50+ film og 50GB fri plads. Hvis mit TV går i stykker eller jeg skiller mig af med det fordi jeg en dag ønsker at træde ind i 4K/HDR-verdenen, må jeg se at få set de 100+ film, jeg har optaget, eller vinke farvel til dem.

https://helpguide.sony.net/gbmig/C51610 ... e_set.html

"Only this TV can play the data recorded on the USB HDD."

Der er, som du kan se, mange andre restriktioner.

Der vil sikkert være lignende restriktioner for dit eget TV, så check din manual for detaljerne.

Hvis du benytter PVR-funktionen i en ekstern settop-boks fra et byggemarked er det måske muligt (eller det var det engang) at optagelser fra visse kilder (såsom en loftsantenne) bliver skrevet ned i ukrypteret tilstand og kan benyttes hvor som helst, men det er så også undtagelsen. Måske også nogle af de billigste, no-name TV-apparater fungerer på denne måde, men du kan regne med, at alle apparater fra de kendte producenter vil låse optagelserne.
Brugeravatar
Af arnem
#294627 Det lyder da helt tosset at man ikke kan afspille på et andet medie. Jeg ville gerne kunne tage en optagelse med i feks sommerhus og se optagelsen der, eller på mobilen når jeg rejser 🤔
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#294631 Det skyldes jo kopibeskyttelsen. Hvis du vil have optagelserne med på rejsen, så skal du over og bruge en tjeneste ala Waoo, hvor det ligger i skyen og ikke lokalt.
Af jng
#294632 Udsendelser, der optages på et tv-apparat, kodes til det specifikke tv. Optagelserne kan kun afspilles på det på gældende tv-apparat, og en “stor” reparation af apparatet, fx udskiftning af motherboard, gør optagelserne ubrugelige.
Hvorfor er det sådan? “Sådan er det bare”, som en radikaler sagde engang...
Af Globulus
#294638 Jeg har brugt https://tv4ever.net/ de seneste par år.

Det kan dog "kun" bruges til at hente de ting, der lægges ud til streaming, såsom

https://www.dr.dk/tv/programmer
https://www.tvmidtvest.dk/alle-serier
https://www.viafree.dk/programmer

Dvs. masser af dokumentarer/underholdning/reality/osv, men meget lidt når vi taler om film/sport/TV-serier.

Men en formiddag foran computeren med en ekstern disk tilsluttet, så burde man have nok til en tur i sommerhuset.

Og før flatpanels-politiet kommer efter mig: Nej, der er ikke tale om et skummelt site, som har kopieret og videredistribueret TV-programmer, men blot en browser add-on, der dumper .ts streams til filer på en disk i stedet for at afspille dem direkte. Hvor vi måske bevæger os over i en gråzone er hvis man videredistribuerer "optagelserne" til andre og/eller beholder dem efter de er fjernet fra tjenesterne. Jeg tvivler også på, at disse tjenester er interesserede i, at folk bruger båndbredde på at hente programmer, som de aldrig får set alligevel. Eller at man bruger denne metode til at undgå reklamerne på f.eks. Viafree.

Men DET skal man nok have en HDD til. Alle mine forslag til en SSD går alene på brugen til PVR på et TV.