Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Brugeravatar
By IT-Bruger
#301529
Kan blot tilføje, at der over et stykke tid har udfoldet sig en regulær og voldsom priskrig mellem Power og Elgiganten. Krigen blusser navnlig op hver weekend, hvor begge butikker har såkaldte 'weekendtilbud' og dér kan du, hvis du holder øjnene åbne, sikkert finde et knaldtilbud på et 65" tv indenfor dit budget.

Held og lykke med jagten ;)
By Kroman
#301557
Ja, det er ikke det værste tidspunkt at være forbruger :) Jeg kigger skam på livet løs, men som jeg skrev så havde jeg egentligt udset mig 65NU8055 til 6.000, men det var udsolgt. Så havde jeg udset mig FX700E, men det bliver ikke ligefrem anbefalet, men hvorvidt der er nogle bedre til prisen har jeg lige svært ved at finde ud af :) Vi sidder lige under 3 meter væk, midtfor :)
Brugeravatar
By IT-Bruger
#301559
Kroman skrev: Vi sidder lige under 3 meter væk, midtfor :)
Med den afstand kan et 55" også klare opgaven. Det er især ved 4K materiale at større skærme og kortere afstande giver mere mening. Eftersom størstedelen af film og udsendelser er i enten HD eller SD, så kan en for stor skærm med kort afstand være en belastning.
Skulle jeg vælge mellem en bedre billedkvalitet i en 55" og en ringere billedkvalitet i en 65", til en stue med afstand <3m så ville jeg nok tage 55" hvis forskellen i billedkvalitet er markant stor.