Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAllente tilføjer nyt indhold og lukker 7 kanaler - FlatpanelsDK

Allente tilføjer nyt indhold og lukker 7 kanaler

25 Mar 2024 | Rasmus Larsen |

Allente udskifter syv klassiske tv-kanaler med fire nye streamingtilbud eller kanaler. Det sker i løbet af marts, april og maj.

De syv kanaler, der er blevet lukket eller snart lukkes, er France 24 (7. marts), Discovery Science, Animal Planet og Cartoonito (2. april), Motorvision (3. april) samt History og History 2 (2. maj).

De fire nye kanaler / streamingtilbud er Mezzo, OUTflix, Love Nature og Moonbug.

- "Vi modtager ofte henvendelser fra mindre aktører med meget spændende indhold, som vi ikke rigtig når at tage os af. Derfor besluttede vi os for at prøve noget nyt og inviterede en stor mængde indholdsleverandører til en såkaldt 'Pitch Week', hvor de fik mulighed for at præsentere deres indhold for os," siger Michael Bärlin, Chief Content Officer hos Allente.

Nyt indhold hos Allente

Med Allentes egne ord: Mezzo Klassiske musikfestivaler fra hele Europa, jazzbegivenheder og koncerter fra blandt andre operaen i Paris, La Scala i Milano og New Yorks Metropolitan Opera. For dem, der elsker verdensklasse musik og dans, er Mezzo et velkomment tilføjelse. Indholdet bliver lanceret hos Allente i både Sverige, Norge, Danmark og Finland. Kanalen Mezzo Live er fra 18. marts inkluderet i pakkerne Standard og derover for både parabol- og fiber-tv-kunder. For Allente Stream-kunder med Flex-pakker er streamingtjenesten Mezzo fra april inkluderet i en valgfri streamingpakke sammen med Moonbug, Love Nature og BBC Nordic+. OUTflix OUTflix er en international HBQTI-streamingtjeneste med en blanding af serier, dokumentarer og originale programmer lavet af og for HBTQI-fællesskabet. Stjerner inkluderer blandt andre det Malmø-baserede par Villberg i The Villbergs Chronicles, og programmer som Sew Fierce og Dr. Jackie. OUTflix er tilgængelig hos Allente i både Sverige, Norge, Danmark og Finland fra april. For parabol- og fiber-tv-kunder tilbydes OUTflix som en tillægspakke til en pris på 49 DKK. For Allente Stream-kunder med Flex-pakker er OUTflix inkluderet som en valgfri streamingtjeneste. Love Nature Love Nature-kanalen er allerede inkluderet i pakkerne Standard og derover for både parabol- og fiber-tv-kunder, men nu gør vi også streamingindholdet tilgængeligt for disse kunder i Norden. For Allente Stream-kunder med Flex-pakker er Love Nature, både kanal og streamingindhold, inkluderet i en valgfri streamingpakke sammen med Moonbug, Mezzo fra april og BBC Nordic+. Moonbug Allente er de første med kanalen i Norden, hvilket betyder, at virksomheden kan tilbyde de nyeste afsnit af populære børneprogrammer som CoComelon, Blippi, Mia's Magic Playground og Little Angel. Moonbug er inkluderet i pakkerne Standard og derover for både parabol- og fiber-tv-kunder. For Allente Stream-kunder med Flex-pakker er Moonbug inkluderet i en valgfri streamingpakke sammen med Mezzo fra april, Love Nature og BBC Nordic+.
Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |