Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNorlys klar med app til Samsung TV - FlatpanelsDK

Norlys klar med app til Samsung TV

25 May 2023 | Rasmus Larsen |

Norlys har lanceret en app til Samsung Smart TV, så man kan streame tv-kanaler over internettet i stedet for antennekabler. Det sker som led i strategi om at udfase egne bokse.

Norlys, som ejer Boxer (nu Norlys) og Stofa, sagde sidste år, at de begynder at udfase egne bokse. I stedet vil man tilbyde apps til de populære TV-platforme.

Det er et strategiskifte, som er opsigtsvækkende efter en længere periode, hvor tv-distributører over en bred kam har satset hårdt på egne bokse for at kunne styre tv-oplevelsen og tilbyde ekstra tjenester såsom filmudlejning.


Apps og streaming

I starten satsede man på apps til Android TV / Google TV og Apple TV. Nu lancerer Norlys også en app til Samsung Smart TV. - "Vi ved, at flere af vores kunder har efterspurgt en app til Samsung tv, og nu er vi klar til at lancere den," siger Sune Nabe Frederiksen, direktør for Norlys digitale forretning. "Vi ønsker at levere apps til de mest populære platforme og gøre det både nemt og intuitivt at bruge vores løsninger. Derfor er vi også glade for, at vi nu har en app klar til Samsung TV, for vi vil være den mest attraktive udbyder for tv-kunderne."

Norlys app

Norlys appen. Foto: Norlys

Appen er kun kompatibel med Samsung Smart TV fra 2019 (med Tizen 5) og nyere. Det oplyses ikke, om der er en app på vej til LG webOS. Læs også: Stofa & Norlys hæver alligevel priserne: Op til 150 kr. dyrere pr. måned Med appen kan Norlys kunder streame de tv-kanaler, som indgår i deres tv-pakke. Appen til Samsung TV kan hentes i app-butikken nu.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Vision Pro: Micro-OLED med 3800x3000 pixels & 90/96Hz – et paradigmeskift

08 Jun 2023 |

Både Avatar 1 og 2 nu i 4K Dolby Vision & Atmos på Disney+

08 Jun 2023 |

Android TV 14: Energi-tilstande, genvejsknap, opkald, lettere hovedtelefon-parring

08 Jun 2023 |

Apple TV+ scorer Messi-dokumentar – og hjælper ham til MLS-ligaen

08 Jun 2023 |

Økonomiske problemer presser Viaplay hårdt på sportsrettigheder

08 Jun 2023 |

Mini-test: HDMI 2.1 QMS i Apple TV 4K er godt men ikke perfekt

07 Jun 2023 |