Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStofa & Norlys hæver alligevel priserne: Op til 150 kr. dyrere pr. måned - FlatpanelsDK

Stofa & Norlys hæver alligevel priserne: Op til 150 kr. dyrere pr. måned

07 Feb 2023 | Rasmus Larsen |

Norlys, som ejer Stofa, kan ikke holde deres ambition om uændrede priser i 2023. I stedet stiger priserne på tv-pakker med op til astronomiske 150 kr/md. pga. sporten

Norlys var i september 2022 på charmeoffensiv efter YouSee endnu en gang havde meldt ud om stigende priser på tv-pakker. Norlys lovede, at der ikke kom prisstigninger ved indgangen 2023 og sagde, at ambitionen var, at det skulle holde i hele 2023.

Nu er selskabet ude i noget af en kovending med astronomiske prisstigninger på særligt stor tv-pakke hos både Stofa og Norlys (tidl. Boxer). Det skyldes de stadigt dyrere sportsrettigheder, oplyses det.

- "De store prisstigninger på sportsrettigheder betyder, at vi står i en situation, hvor vi enten skal tage sportskanalerne ud af vores pakker eller acceptere, at vi er nødt til at hæve priserne for at bibeholde sporten som en del af vores udbud," siger Sune Nabe Frederiksen, direktør i Norlys Digital.

Han mener ikke, at sporten kan pilles ud af tv-pakkerne, hvorfor Norlys ser sig nødsaget til at hive priserne gevaldigt i vejret. Der tilføjes Viaplay Total i de store pakker, som Norlys mener "er en vigtig del af den samlede sportsoplevelse" i en stor tv-pakke.

- "Derfor vil vi fortsætte med at tilbyde sport i vores tv-pakker. Det betyder desværre, at vi må hæve priserne på de pakker, hvor der er mange sportskanaler. For de største tv-pakker er der tale om store prisstigninger, men det afspejler den fortsatte eksplosion i priserne på sportsrettigheder," siger Sune Nabe Frederiksen.

De nye, højere priser slår igennem per 1. april 2023 for tv-kunder hos både Norlys og Stofa.

Stofa og Norlys - priser pr. 1. april 2023

Stofa Norlys 2023 Prissætningen kan variere for kunder gennem antenneforeninger
Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |