Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason'Avatar: The Way of Water' lander på Disney+ i juni - FlatpanelsDK

'Avatar: The Way of Water' lander på Disney+ i juni

16 May 2023 | Rasmus Larsen |

To måneder efter VOD-premieren og næsten seks måneder efter biografpremieren bliver Avatar: The Way of Water frigivet til streaming på Disney+ den 7. juni.
Opdateret 8.6.2023: Både Avatar 1 og 2 er nu på Disney+ i 4K Dolby Vision og Dolby Atmos. 1'eren er remaster-udgaven, som var i biografen i slutningen af 2022.
Med Avatar: The Way of Water har Disney justeret sin udgivelsesstrategi, så filmen efter biografpremieren først kom på VOD til køb (se tabellen) og først senere til streaming i abonnementsform. Det lader til at blive den nye norm for store filmudgivelser, idet nyeste Ant-Man fulgte samme mønster.

Avatar: The Way of Water

Apple TV (iTunes)BlockbusterGoogle Play FilmRakutenViaplay
149 kr.
4K DV, Atmos
149 kr.
HD
179 kr.
HD, 5.1
149 kr.
4K HDR, 5.1
159 kr.
HD
Flatpanels

Intet nævnt om IMAX og HFR

I USA frigives Avatar: The Way of Water både både Disney+ og Max – sammenlægningen af HBO Max og Discovery+ – pga. en rettighedsaftale der daterer tilbage før Disney opkøbte 20th Century Fox. Det sker ikke i Danmark, hvor den kun lander på Disney+. Det vil være muligt at streame filmen i 4K Dolby Vision og Dolby Atmos-lyd. Der nævnes intet om IMAX Enhanced-version til Disney+. Der findes til hjemmebrug ikke en udgave i HFR (High Frame Rate), ligesom filmen blev vist i udvalgte biografer. Det ser heller ikke ud til at blive tilfældet på Disney+. Der er stadig heller ikke noget nyt om en UHD Blu-ray udgave. Kig efter Avatar: The Way of WaterDisney+ i Danmark den 7. juni.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Første spil der virker med Dolby Atmos på PlayStation 5

21 Sep 2023 |

Amazon begynder at bruge AI til søgning og kunst i TV-skærme

21 Sep 2023 |

A17 Pro chip baner vej for AAA-konsolspil på Apple TV

20 Sep 2023 |

YouSee Streamer lanceres i dag – gratis for nye tv-kunder

20 Sep 2023 |

TV 2 Play: Pas på hjemmesider der tilbyder hjælp med opsigelse

20 Sep 2023 |