Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix vokser atter - FlatpanelsDK

Netflix vokser atter

19 Oct 2022 | Rasmus Larsen |

Dommedag er aflyst. Efter to kvartaler med små fald i kundebasen er Netflix tilbage i vækstsporet forud for lanceringen af en billigere pakke med reklamer.

Netflix afsluttede 3. kvartal med 2,41 millioner ekstra abonnenter, så kundebasen nu lyder på 223 millioner. Der var fremgang i alle de fire regioner, som Netflix opdeler verden i. 

At væksten vender tilbage midt i en inflationstid og før Netflix har lanceret sit nye, billigere abonnement med reklamer, er bemærkelsesværdigt. Det vidner om et marked, der igen ekspanderer efter et kortvarigt udfald i første halvår 2022. Udfaldet kom i kølvandet på en coronaperiode med voldsom vækst.


Selskabet forventer at tilføje yderligere 4,5 millioner abonnenter i 4. kvartal. Mærkbar vækst fra reklameabonnementet kommer først senere, mener Netflix. - "Selvom vi er meget optimistiske hvad angår vores nye reklameforretning, forventer vi ikke et væsentligt bidrag i Q4'22, idet vi lancerer vores Basic with Ads-abonnement midt i kvartalet og forventer at øge vores medlemskab af dette abonnement gradvist over tid. Vores mål er at give vores potentielle nye medlemmer flere valgmuligheder – ikke skifte medlemmer fra deres nuværende abonnementer," skriver Netflix i sit kvartalsregnskab. I Netflix' sløve 1. halvår nåede Disney at overhale, målt på samlede antal abonnementer. Netflix er dog stadig den største enkeltstående streamingtjeneste på verdensplan.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |