Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix Basic opgraderes fra 480p SD til 720p HD streaming - FlatpanelsDK

Netflix Basic opgraderes fra 480p SD til 720p HD streaming

14 Oct 2022 | Rasmus Larsen |

Netflix dropper SD-opløsning som en valgmulighed i sine abonnementer og opgraderer Basic til 720p HD streaming. 4K HDR vil stadig kræve Netflix Premium.

Netflix vil efter lanceringen af et reklame-abonnement tilbyde fire forskellige pakker.

- "Vi er glade for at kunne meddele, at vi justerer videoopløsningen fra 480p til 720p HD for både vores Basic with Ads og vores eksisterende Basic-plan, så nærmest hele udbuddet på Netflix være i HD til Ultra HD domænet, " sagde Greg Peters, Chief Operating Officer og Chief Product Officer, Netflix.


Netflix 720p

Kilde: Netflix

Det vil stadig kræve Netflix Standard for at få 1080p HD og Netflix Premium for at få 4K HDR og Dolby Atmos-lyd. Antallet af samtidige streams forbliver på hhv. 1, 2 og 4 i Basic, Standard og Premium. Priserne ændres ikke. Selvom Netflix snart dropper SD-opløsning som valgmulighed, så kan man stadig streame film og serier i SD på en skærm med SD-opløsning eller på en meget langsom internetforbindelse. Alle titler på Netflix lagres på serverne i forskellige opløsninger, bitrater og codecs. Ændringen slår igennem i november, men det er ikke eksplicit bekræftet, om også Danmark, som ikke er lanceringsland for reklameabonnement, får hævet kvaliteten på samme tidspunkt. Flatpanels jagter information om tidspunktet. Opdateret: Gælder også i Danmark fra november, ifølge Netflix's supportsider.


Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Disney-direktør fremlægger plan for fysiske skiver, med dramatisk plottwist

01 Apr 2023 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

31 Mar 2023 |

Netflix's reklame-abonnement virker nu også på Apple TV

30 Mar 2023 |

Oversigt: Sony 2023 TV

30 Mar 2023 |

Fejlbehæftet HDMI 2.1 chip i receivere forhindrer også QMS i at virke

30 Mar 2023 |

Apple arbejder på 'Multi-View' PiP-funktion til Apple TV appen

29 Mar 2023 |