Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTV 2 Play tester streaming af sport i 4K - FlatpanelsDK

TV 2 Play tester streaming af sport i 4K

09 Oct 2022 | Rasmus Larsen |

TV 2 Play streamede i går La Liga-fodboldkampen mellem Real Madrid og Getafe i 4K-opløsning. Det blev betegnet som en test.

TV 2 Play begyndte at streame indhold i 4K-opløsning i september med Badehotellet sæson 9 – i HEVC-videokomprimering med hævet bitrate. Udvalgt live-sport kan nu også nydes i den højere videokvalitet. Det skriver Recordere.

- “Vi tester en ultraskarp videokvalitet," skrev TV 2 Play på sin tjeneste under kampen Real Madrid mod Getafe. Der blev vist et lille UHD-logo.

For at streame i 4K kræves Apple TV 4K boksen eller en 4K-kompatibel Android TV eller Google TV-enhed, f.eks. en TV-skærm fra Sony, Philips og TCL eller Chromecast med Google TV og Nvidia Shield. Det er ikke muligt at kigge med i apps til andre Smart TV. Det samme gælder hos DRTV og Viaplay.


TV 2 Play sport 4K

Bemærk det lille UHD logo oppe i venstre hjørne

Optakt til fodbold-VM?

Testen kommer forud for fodbold-VM i Qatar senere på året. TV 2 deler senderettighederne med DR, men har endnu ikke kommenteret offentligt på planerne for transmission af VM-kampene. Læs også: TV 2 Play i 2022: Indhold i Full HD og forsøg med 4K TV 2 transmitterede i 2018 fodbold-VM i 4K med HDR (High Dynamic Range) på en tv-kanal, TV 2 Ultra HD, oprettet til formålet. Dengang var det dog ikke muligt at streame fodbold i den højere videokvalitet på TV 2 Play. - Kilde: Recordere

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |