Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTV 2 Play byder nu på mere public service fra TV 2 Regionerne - FlatpanelsDK

TV 2 Play byder nu på mere public service fra TV 2 Regionerne

02 May 2022 | Rasmus Larsen |

Det er nu muligt at se mange flere af de otte TV 2 Regioners nyhedsudsendelser, magasiner, reportager og debatter på TV 2 Play uden krav om brugerprofil.

Regionernes daglige 19.30-udsendelser har været en del af TV 2 Play siden slutningen af 2017, hvor danskere har kunnet streame uden abonnement og brugerprofil.

Fra denne måned får de otte TV 2 Regioner hver deres egen sektion på TV 2 Play under 'Nyheder'-fanen, hvor man kan tilgå nyheder, magasiner, reportager og debatter.

- "TV 2 Regionerne har været en afgørende del af TV 2s samlede programvirksomhed siden starten, og Regionerne har været med til at sikre TV 2 en markant tv-nyhedsdækning lokalt og regionalt – og nationalt i samarbejde med TV 2 Nyhederne, TV 2 NEWS og TV2.DK. Det nye streamingsamarbejde er vanvittigt vigtigt, og vores mål er samme høje niveau af regional og national nyhedsdækning på TV 2 Play, som vi har i den lineære tv-verden," siger Lotte Lindegaard, indholdsdirektør på TV 2, og fortsætter:

- "Målet er at skabe markedets stærkeste, lokalt forankrede public service-tilbud – også på streaming."


TV2 Regionerne Play

TV 2 Play indeholder nu et katalog fra TV 2 Regionerne, som hver har en underside. Foto: TV 2

Regionerne bestemmer

Det oplyses, at det er TV 2 Regioner, som hver især bestemmer, hvor meget eller lidt indhold, de stiller til rådighed på TV 2 Play. Regionerne har egne streamingtjenester, men de er typisk ikke tilgængelige som apps til diverse TV-platforme. Det er TV 2 Play derimod. Læs også: Guide: Streamingtjenester, TV-platforme & apps - "Seerne og brugerne er i gang med at flytte sig, og vi skal rykke med. Vi møder allerede nu seere, som spørger, hvorfor de ikke kan se deres TV 2 Region på TV 2 Play. Derfor et det vigtigt og naturligt for Regionerne, at vi som public service-medier også bliver en del af en landsdækkende streamingflade, så vi bidrager til den demokratiske debat med historier og stemmer fra hele Danmark fra yderste klit til inderste stenbro," siger TV Midtvest-direktør Lone Sunesen, der sidder i styregruppen for Play-samarbejdet mellem TV 2 Regionerne og TV 2. TV 2 Regionerne vil være åbne for alle danskere, så man kan kigge med selvom man ikke bor i regionen. - "Samtidig ved vi, at mange, der flytter fra deres hjemegn, fortsat gerne vil følge med i, hvad der sker på egnen. Det får de nu bedre mulighed for." I første omgang bliver det ikke muligt at se alle TV 2 Regionernes egne kanaler live på TV 2 Play. Det oplyses, at parterne arbejder på en løsning til dette.

Om TV 2 Regionerne på TV 2 Play

TV 2 Regionernes undersider på TV 2 Play ved at klikke på ’Nyheder’ i toppen af forsiden. Du kan også tilgå de enkelte TV 2 Regioners undersider via disse links: - TV MIDTVEST - TV2 ØST - TV 2 Lorry - TV 2 Fyn - TV2 Nord - TV2 ØSTJYLLAND - TV 2/Bornholm - TV SYD
FlatpanelsHDFlere nyheder

Guide til HDMI CEC: Styr boksen med TV'ets fjernbetjening – og vice versa

20 May 2022 |

LGs 2022 OLED TV er landet i butikkerne (inkl. 42")

19 May 2022 |

Oversigt: TCL 2022 TV

18 May 2022 |

Nu lanceres Pluto TV, der udfordrer hele tv-branchen

18 May 2022 |

Android TV vs. Google TV: Forskelle og TV-modeller

17 May 2022 |

Danske priser på Panasonics 2022 OLED & LCD TV

17 May 2022 |