Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple TV appen til Android TV har ikke længere filmkøb & filmleje - FlatpanelsDK

Apple TV appen til Android TV har ikke længere filmkøb & filmleje

21 Mar 2022 | Rasmus Larsen |

Apple har i seneste opdatering fjernet muligheden for at købe og leje film i Apple TV appen på Android TV- og Google TV-enheder. Dit eksisterende filmbibliotek kan stadig tilgås.

Apple TV app nedgraderet

Apple TV appen kom til Google TV i starten af 2021 og landede på Android TV i sommeren 2021. Det var med fuld adgang til Apple TV+, kanaler og muligheden for at leje og købe iTunes-film direkte på enheden. I seneste app-opdatering er muligheden for at købe og leje film fjernet på Android TV- og Google TV-enheder. De to knapper er blevet erstattet af en ny 'Sådan ser du'-knap, der siger: "Du kan købe, leje eller abonnere i Apple TV-appen på iPhone, iPad og andre streamingenheder." De første meldinger begyndte at dukke op på reddit og andre steder i sidste uge, og Flatpanels har bekræftet, at muligheden også er fjernet på vores enheder (bl.a. Nvidia Shield og Chromecast) uanset om de er sat til dansk eller amerikansk konto.

Apple TV

Køb og lej knapperne er blevet erstattet af en 'Sådan ser du'-knap

Hvis du undlader at opdatere Apple TV appen til den nyeste version, kan du tilsyneladende fortsætte med at leje og købe film. Du har adgang til dit fulde filmbibliotek både før og efter opdatering. Køb eller leje af nye film skal efter opdatering foretages fra en anden enhed. App-opdateringen påvirker ikke adgang til abonnementstjenesten Apple TV+, som fortsat er tilgængelig fra Apple TV appen. Det er uklart, hvorfor Apple har nedgraderet sin app til Android TV og Google TV, men det kan være relateret til kommissionsrater. Ligesom Apple, så opkræver Google en kommissionsrate på 30% af 'in-app' køb, men ikke alle typer indhold var omfattet før i tiden. Det er muligt, at der er indført nye vilkår. Blockbuster tilbyder stadig køb og leje af film i deres app til Android TV. Ejere af Smart TV kan stadig købe og leje film fra Apple TV appen.

Apple TV app support

Køb/lej film4KHDRDolby Atmos
Apple TV 4K box

(Dolby Vision)
Android TV / Google TV
(kun dit filmbibliotek)

(Dolby Vision)
LG TV
(Dolby Vision)

Samsung TV
(HDR10)
Roku TV
(HDR10)
Fire TV
(kun dit filmbibliotek)

(Dolby Vision)
Flatpanels
- Kilde: reddit, 4KFilme

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |