Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOister introducerer mobilpakker med streamingtjenester - FlatpanelsDK

Oister introducerer mobilpakker med streamingtjenester

12 Jan 2022 | Rasmus Larsen |

Lavpris-teleselskabet Oister går nu ud med mobilabonnementer, hvori der er inkluderet streamingtjenester. I første omgang er der tale om Viaplay og Deezer.

Streaming i mobilpakken

Telmore, Telia og 3 er nogle af de teleselskaber, som allerede tilbyder mobilpakker med streamingtjenester inkluderet. Nu melder Oister, som er ejet af 3, sig også på banen. Der lanceres tre mobilpakker kaldet Oistertainment med musiktjenesten Dezer, videotjenesten Viaplay eller begge tjenester til hhv. 139, 169 og 249 kroner om måneden. Man får fri tale og en pulje data med i pakken. - "Hos Oister er vi superglade for den nye aftale. Jeg er sikker på, at vi med Viaplay, rammer ind i et tiltagende ønske fra kunderne, om at kunne koble flere af deres abonnementer sammen i attraktive pakker, og på den måde få endnu mere for pengene," siger Anthony Lim, Director hos Oister.    Viaplay og Deezer kan anvendes vha. de normale apps til TV- og mobilplatforme. I løssalg koster Viaplay 119 kr/md. mens Deezer koster 99 kr/md. De nye pakker er på markedet fra i dag den 12. januar. Både eksisterende og nye kunder kan gøre brug af tilbuddet.

OiSTERs nye abonnementspakker

Oister mobil
FlatpanelsFlere nyheder

'Hotel Transylvania 4' skipper biografen, har premiere på Amazon i dag

14 Jan 2022 |

Xbox Series X ejere klager over problemer med UHD Blu-ray afspilning

14 Jan 2022 |

Hollywoods Filmmaker Mode udbygges til at bruge lyssensorer i TV

14 Jan 2022 |

2021 blev et endnu dårligere dansk biografår end 2020

13 Jan 2022 |

Analyse: Max-lancering sender HBO tilbage i nordisk streaming top-3

13 Jan 2022 |