Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFørste Disney+ 'Premier Access'-film koster 179 kroner - FlatpanelsDK

Første Disney+ 'Premier Access'-film koster 179 kroner

02 Mar 2021 | Rasmus Larsen |

Første premierefilm på Disney+ med særskilt betaling (Premier Access) bliver Raya og den sidste drage. Den danske pris bliver 179 kroner. Filmen skulle have kørt samtidig i biografen.

Premierefilm på Disney+

Raya og den sidste drage, eller Raya and the Last Dragon, er næste film fra Walt Disney Animation Studios, som siden 1937 har skabt en perlerække af klassikere. Fra Snehvide og Pinocchio til Vaiana og Frost. Modsat de foregående film, som i senere år har genereret milliardomsætning per film i biografer, så får Raya og den sidste drage premiere i hjemmebiografen. Det er første 'Premier Access'-film på Disney+ i Danmark idet Mulan, som var første Premier Access-film, ikke blev frigivet på denne måde i Danmark. Premier Access indebærer, at man betaler et ekstrabeløb (oven på månedsabonnementet) til Disney+ for at få tidlig adgang til filmen.

Raya og den sidste drage

Raya og den sidste drage på Disney+ Premier Access. Foto: Torben Rasmussen

Var tiltænkt simultanpremiere

Raya og den sidste drage får i Danmark og andre lande premiere den 5. marts (kl. 08.59) og Premier Access vil give adgang til at se filmen et ubegrænset antal gange uden udløbsdato, men dog kun så længe man har Disney+ abonnement. Fra den 4. juni 2021 vil filmen blive tilgængelig for alle som del af det normale Disney+ abonnement. Hans van Rijn, landechef for Disney+ i Norden og Baltikum, fortalte i et video-interview med Claus Bülow Christensen i sidste uge, at filmen var tiltænkt premiere som både Premier Access på Disney+ og i biografer i Norden. - "Vi har f.eks. Raya and the Last Dragon, som er ude den 5. marts. Det er planlagt, at den skal både være i biografen og som Premier Access på Disney+, også i Norden. Det bliver første gang i Norden," sagde Hans van Rijn. "Det er umiddelbart planen, men – og det er jo et stort men sådan som restriktioner er lige nu – vi ved jo ikke, om biograferne er åbne i starten af marts." Siden interviewet er restriktionerne for biografer i Danmark blevet forlænget til og med 5. april 2021, hvorfor Raya and the Last Dragon vil få premiere eksklusivt på Disney+ den 5. marts. Andre kommende Disney-film, som får direkte premiere på Disney+ er Pinocchio med Tom Hanks i hovedrollen, Peter Pan & Wendy og Disenchanted, om end premiereformatet endnu ikke er bekræftet. Hans van Rijn siger, at der ikke er lagt en fast plan for andre kommende film. Det vil afhænge af filmen og udviklingen i pandemien. Læs mere om Premier Access på disneyplus.com/dk. - Kilde: Disney DK, interview (Claus Bülow Christensen)

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |