Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBO Nordic: Sidste sæson af 'Game of Thrones' får premiere 15. april - FlatpanelsDK

HBO Nordic: Sidste sæson af 'Game of Thrones' får premiere 15. april

14 Jan 2019 | Rasmus Larsen |

HBO har i dag bekræftet, at ottende og sidste sæson af Game of Thrones får premiere den 15. april. De har samtidig udsendt en teaser. Men hvad sker der med HBO efter Game of Thrones?

Sidste sæson af Game of Thrones

Afslutningen på Game of Thrones får vi i år. Tv-serien der har hevet adskillige priser hjem og nærmest defineret HBO i dette årti får premiere den 15. april.

HBO har samtidig udsendt en teaser, som kan ses herunder. Den sidste sæson vil bestå af seks afsnit.

Mange fans af serien vil nok se frem til april med spænding, men afslutningen rejser samtidig spørgsmål. Kan HBO formå at holde fast i seerne uden det store trækplaster? Selskabet oplyste for nylig, at Game of Thones var den fjerdemest sete tv-serie på den HBO Nordic i 2018 på trods af, at der slet ikke udkom en ny sæson sidste år.

Imens Amazon og Netflix har hævet investeringerne i mange nye typer indhold, har HBO holdt fokus på færre, men store produktioner. Det vil muligvis ændre sig senere i år, hvor WarnerMedia – der nu ejer HBO – lancerer egen streamingtjeneste. Denne tjeneste vil byde på indhold fra HBO og de nye ejere har antydet, at HBO i fremtiden får en bredere indholdspalette.

Men før det sker kan vi altså glæde os til afslutningen på den vel nok største tv-serie i nyere tid. Mon HBO kroner værket med 4K og HDR?


Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple afslører første iPad med OLED: "Verdens mest avancerede skærm"

07 May 2024 |

Oversigt: Philips 2024 TV-skærme

07 May 2024 |

Ny 'Ghostbusters' er første Sony Pictures-film med tidlig hjemmepremiere

07 May 2024 |

65% betaler for streaming: "Vi forventer fornyet vækst"

06 May 2024 |

Hisense introducerer CanvasTV som rival til Samsung The Frame

06 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 May 2024 |