Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNordisk Film+ & Fox+ indholds-pakker kan nu vælges i YouSee Bland Selv - FlatpanelsDK

Nordisk Film+ & Fox+ indholds-pakker kan nu vælges i YouSee Bland Selv

19 Nov 2018 | Rasmus Larsen |

Parterne kalder det en ny streamingtjeneste, men Nordisk Film+ kræver, at du har abonnement på YouSees Bland Selv. Indholdspakken dækker over danske, nordiske og internationale film. YouSee tilføjer også Fox+ indholdspakke.

Opdateret kl. 12.43: YouSee meddeler, at Fox+ indholdspakke også lanceres i dag. Artiklen er opdateret med information om Fox+

Nordisk Film+ hos YouSee

YouSee oplyser, at 200.000 danske husstande har valgt ’Bland Selv’, hvor man kan veksle point til tv-kanaler eller indholdspakker, der leveres via streaming. Det er en stigning på 25.000 siden september 2018.

Den seneste valgmulighed i YouSees bland selv-løsning er Nordisk Film+. Indholdspakken lanceres i dag og vil byde på danske, nordiske og internationale spillefilm. Nyt indhold tilføjes ugentlig, oplyser Nordisk Film.

- "I Nordisk Film producerer og indkøber vi et bredt udvalg af film, og vi har længe drømt om at kunne samle titlerne på vores egen tjeneste. Derfor er vi stolte over, at vi nu kan lancere Nordisk Film+ i samarbejde med YouSee og tilbyde danskerne kvalitetsfilm med et lokalt udgangspunkt, som Nordisk Film er kendt for. Det er også planen at gøre Nordisk Film+ tilgængelig i resten af Norden," siger Kenneth Wiberg, direktør, Nordisk Film Distribution.


Nordisk Film+


Kan ikke købes særskilt

Nordisk Film står bag streamingtjenesterne Dansk Filmskat og Min Bio, hvor man kan tegne abonnement uden at være tilknyttet en tv-distributør. Nordisk Film+ indholdspakken er derimod forbeholdt YouSees kunder. Tiltaget er blevet præsenteret i dag som et samarbejde imellem de to parter.

- "Vi er begejstrede for, at vi i samarbejde med Nordisk Film kan tilbyde vores kunder en streamingtjeneste med kvalitetsfilm, der tager afsæt i Danmark og vores skandinaviske naboer. Det er afgørende, at vi som et lille land og som en del af Norden også ser film, der afspejler vores historie, hverdag og særlige humor, og jeg er sikker på, at mange danske familier vil sætte pris på løbende at samles om de film, som Nordisk Film+ tilbyder," siger Jacob Mortensen, direktør, YouSee.


Også Fox+ indholdspakke

YouSee tilføjer også i dag en Fox+ indholdspakke. Den giver adgang til et bibliotek af tv-serier, herunder animerede komedieserier samt andet indhold fra 21st Century Fox. Der kommer løbende nye sæsoner til.

- ”Samtidig kan vi også føje Fox+ til valgmulighederne, og det tror jeg mange danske seriefans vil sætte pris på, da det giver god mulighed for at ’binge’ en hel sæson af de lidt ældre serier, som man måske ikke lige fik set i første omgang,” lyder det fra Jacob Mortensen.

Med tilføjelsen af Fox+ og Nordisk Film+ er der nu ti streamingtjenester og indholdspakker at vælge imellem i bland selv-løsningen, oplyser YouSee. Netflix er endnu ikke med.

YouSees Bland Selv bygger på en tvungen grundpakke til 289 kr/md. Den stiger 10 kr/md. i 2019. Ovenpå kan man vælge enten 10, 20 eller 36 point, som kan veksles til tv-kanaler (1 point) og indholdspakker (3-6 point).

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |