Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLoewe TV får personlig lyd med Mimi Defined-funktion - FlatpanelsDK

Loewe TV får personlig lyd med Mimi Defined-funktion

16 Nov 2018 | Rasmus Larsen |

Loewe TV får ”integreret, personlig lyd” i samarbejde med Mimi Hearing Technologies. Tv-lyden lyden kan tilpasses alder ud fra en database over digitale høretests.

Lydkorrektion i Loewe TV

Loewe kalder funktionen Mimi Defined og forklarer, at den optimerer lyden til seeren ved hjælp af aldersbaseret tilpasning og en database bygget på over en million testresultater.

- ”En profil oprettes ved hjælp af aldersbaseret tilpasning ud fra fødselsåret. Ved at bruge data fra over en million anonyme Mimi Hearing-testresultater skaber softwaren en personlig lydjustering,” forklarer Loewe. ”Lydmateriale analyseres i realtid og tilpasses individuelle hørefølsomheder. Algoritmerne kan genkende funktionerne i et "optimalt" menneskeligt øre, og bruger Mimi høreprofilen til at forstærke præcist de dele af lydsignalet, som er svagere.”

Mimi Hearing Technologies blev grundlagt i Berlin i 2014 og har i samarbejde med Charité Universitetshospital i Berlin opbygget en database med ”omkring en million høretests fra 150 lande”. Det er den største database over digitale høretests, lyder det. Det er resultaterne af disse høretests, der bruges i systemet. Seeren får altså ikke målt sin individuelle hørelse.

Resultatet er ”forbedret lyd ved lavere lydstyrke, mindre støjforurening og en finere, mere individuel lytteoplevelse”, hævder Loewe. Brugeren kan tilgå Mimi Defined-funktionerne via et nyt menupunkt under ’Lydindstillinger’. Teknologien findes allerede i visse hovedtelefoner, men det er første gang, at den indbygges i tv-skærme.

- “Loewe er synonymt med perfektion og sublim underholdning. Vi er meget glade for, sammen med Loewe, at kunne bringe personlige lydoplevelser til folk, så de kan nyde deres TV med den bedst mulige kombination af billede og lyd,” siger Dr. Henrik Matthies, CEO, Mimi Hearing Technologies.


Loewe Mimi Defined


I nye & eksisterende Loewe TV

Lyd i tv-skærme er generelt blevet nedprioriteret i takt med, at skærme er blevet tyndere. I samme periode er salget af soundbarer steget i og udenfor Danmark. Loewes TV har typisk indbygget soundbar og med Mimi Defined-systemet håber selskabet at kunne løfte lytteoplevelsen i stuen yderligere.

Flatpanels har ikke hørt systemet i aktion.

Mimi Defined-funktionen er tilgængelig i alle ny-producerede Loewe TV (fra chassis SL4xx og op) samt via ”en softwareopdatering til mange eksisterende modeller”, oplyser Loewe.

Sådan fungerer Mimi Defined i Loewe TV

En profil oprettes ved hjælp af aldersbaseret tilpasning ud fra fødselsåret. Ved at bruge data fra over en million anonyme Mimi Hearing -testresultater skaber softwaren en personlig lydjustering. For at opnå en optimal lydoplevelse skal mængden af individuelle frekvenser i lyden beregnes præcist og tilpasses specifikt til den individuelle høreevne.

Lydmateriale analyseres i realtid og tilpasses individuelle hørefølsomheder. Algoritmerne kan genkende funktionerne i et "optimalt" menneskeligt øre, og bruger Mimi høreprofilen til at forstærke præcist de dele af lydsignalet, som er svagere.

I menuen Lydindstillinger (via Loewe os), kan Mimi Defined tændes og slukkes og justeres via fjernbetjeningen. En profil baseret på brugerens fødselsår eller en gruppeprofil (via generationskendetegn) kan oprettes hurtigt og nemt på TV'et. Takket være den indbyggede funktion tilpasser lydsignalet sig automatisk til din hørelse via Loewe systemet og soundbaren.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |