Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix m.fl. ophører med at fungere på Nintendo Wii - FlatpanelsDK

Netflix m.fl. ophører med at fungere på Nintendo Wii

12 Nov 2018 | Rasmus Larsen |

Nintendo lukker for adgangen til samtlige streamingtjenester på den originale Wii-konsol, hvilket betyder, at Netflix må vinke farvel til den konsol, der engang var blandt de mest anvendte enheder til streaming.

Wii lukker online-butikken

Nintendo Wii blev lanceret i slutningen af 2006 og Netflix app’en blev tilføjet i slutningen af 2010. Inden da kunne man loade Netflix ind på Nintendo Wii via en fysisk skive. I 2011 efter brugte hele 25% af seerne en Wii til at tilgå Netflix, ifølge en opgørelse fra Nielsen. Netflix bekræftede dengang, at Wii var den mest populære tv-enhed – på trods af SD-opløsning.

Men nu er det snart slut. Nintendo lukker Wii Shop Channel på Wii, hvilket betyder, at alle streaming- og onlinetjenester ophører med at fungere. For Netflix’s vedkommende blev det til lidt over 8 år i aktion på Wii-konsollen.

- “Unfortunately, Nintendo will suspend all video streaming services on Wii - including the Netflix Channel - after January 30, 2019,” skriver Netflix.


Netflix på Nintendo Wii


Nintendo Wii tilbød også apps såsom Amazon Prime og Hulu. De forsvinder ligeledes efter den 30. januar 2019

Netflix er endnu ikke tilgængelig på den nyere Nintendo Switch, men selskabet har oprettet en særlig side til Wii-ejerne, hvor de foreslår, at man skifter til en løsning såsom Apple TV eller Chromecast, nyere spilkonsoller fra Sony og Microsoft, Smart TV eller set-top-bokse fra tv-udbyderne.

At apps forsvinder på ældre enheder selvom de teknisk set stadig burde fungere, er desværre blevet en uskik i branchen. Der er mange andre eksempler. Wii har holdt stand længere tid end de fleste, men er 8 år længe nok?

- Kilde: Netflix via redditFlere nyheder

Philips lancerer nye OLED TV med HDMI 2.1

28 Jul 2021 |

Warner holder fast i simultan-premiere på 10 film næste år

27 Jul 2021 |

LG sender nye 8K og 4K LCD TV i handlen

27 Jul 2021 |

Allente åbner for OL i 4K HDR

23 Jul 2021 |

Visuel effekt-legende ser HFR som fremtidens film-format

23 Jul 2021 |

Philips lancerer nye LCD TV med miniLED, Ambilight og Android

22 Jul 2021 |