Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix m.fl. ophører med at fungere på Nintendo Wii - FlatpanelsDK

Netflix m.fl. ophører med at fungere på Nintendo Wii

12 Nov 2018 | Rasmus Larsen |

Nintendo lukker for adgangen til samtlige streamingtjenester på den originale Wii-konsol, hvilket betyder, at Netflix må vinke farvel til den konsol, der engang var blandt de mest anvendte enheder til streaming.

Wii lukker online-butikken

Nintendo Wii blev lanceret i slutningen af 2006 og Netflix app’en blev tilføjet i slutningen af 2010. Inden da kunne man loade Netflix ind på Nintendo Wii via en fysisk skive. I 2011 efter brugte hele 25% af seerne en Wii til at tilgå Netflix, ifølge en opgørelse fra Nielsen. Netflix bekræftede dengang, at Wii var den mest populære tv-enhed – på trods af SD-opløsning.

Men nu er det snart slut. Nintendo lukker Wii Shop Channel på Wii, hvilket betyder, at alle streaming- og onlinetjenester ophører med at fungere. For Netflix’s vedkommende blev det til lidt over 8 år i aktion på Wii-konsollen.

- “Unfortunately, Nintendo will suspend all video streaming services on Wii - including the Netflix Channel - after January 30, 2019,” skriver Netflix.


Netflix på Nintendo Wii


Nintendo Wii tilbød også apps såsom Amazon Prime og Hulu. De forsvinder ligeledes efter den 30. januar 2019

Netflix er endnu ikke tilgængelig på den nyere Nintendo Switch, men selskabet har oprettet en særlig side til Wii-ejerne, hvor de foreslår, at man skifter til en løsning såsom Apple TV eller Chromecast, nyere spilkonsoller fra Sony og Microsoft, Smart TV eller set-top-bokse fra tv-udbyderne.

At apps forsvinder på ældre enheder selvom de teknisk set stadig burde fungere, er desværre blevet en uskik i branchen. Der er mange andre eksempler. Wii har holdt stand længere tid end de fleste, men er 8 år længe nok?

- Kilde: Netflix via reddit

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |