Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPlex lancerer 'Web Shows' sektion med gratis videoindhold - FlatpanelsDK

Plex lancerer 'Web Shows' sektion med gratis videoindhold

04 Oct 2018 | Rasmus Larsen |

Plex har annonceret Web Shows, som er en ny sektion i Plex app’en, der giver brugere adgang til gratis videoindhold fra en række partnere.

Plex Web Shows

Selskabet siger, at den nye sektion vil byde på det ”seneste fra sport, kendisser, popkultur, mad og vin, madlavning, videnskab og teknologi, musik, hjem og have, gadgets og meget mere”.

- ”Vi er glade for at kunne annoncere den tredje fase af vores masterplan for galaktisk dominans; Web Shows (i beta). I en nøddeskal samarbejder vi med en række medieproducenter om at give dig højkvalitets episodisk videoindhold inde i Plex! Vi har fyldt vores katalog med dejlige, kuraterede programmer af høj kvalitet; ingen robotagtige ”top ten life hacks” eller skinnende slim, og vi glæder os til at udvikle vores katalog med din hjælp,” lyder det fra selskabet.


 Plex Web Shows


Selskabet bekræfter, at de samarbejder med udgivere såsom Condé Nast, Bonnier Corp., Fandor, Future, TWiT, Jukin og Studio 71, herunder også Saveur, GQ, Field and Stream, PC Gamer og Engadget. De tilføjer, at ”mange flere er på vej”. Nogle af titlerne er The Pet Collective, Epic Meal Time og People are Awesome, som allerede kan ses gratis på YouTube.

Plex tilbød allerede gratis podcasts og nyheder i app’en, foruden de mange mediefunktioner til afspilning af indhold lagret på en lokal server i hjemmet. Plex Web Shows er på nuværende tidspunkt i beta og gratis.

Flere nyheder

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |

Medie: Disney & Warner i opgør med danske biografers eksklusiv-periode

05 May 2021 |

Mangel på PS5 & Xbox konsoller kan vare året ud

05 May 2021 |