Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPlex lancerer 'Web Shows' sektion med gratis videoindhold - FlatpanelsDK

Plex lancerer 'Web Shows' sektion med gratis videoindhold

04 Oct 2018 | Rasmus Larsen |

Plex har annonceret Web Shows, som er en ny sektion i Plex app’en, der giver brugere adgang til gratis videoindhold fra en række partnere.

Plex Web Shows

Selskabet siger, at den nye sektion vil byde på det ”seneste fra sport, kendisser, popkultur, mad og vin, madlavning, videnskab og teknologi, musik, hjem og have, gadgets og meget mere”.

- ”Vi er glade for at kunne annoncere den tredje fase af vores masterplan for galaktisk dominans; Web Shows (i beta). I en nøddeskal samarbejder vi med en række medieproducenter om at give dig højkvalitets episodisk videoindhold inde i Plex! Vi har fyldt vores katalog med dejlige, kuraterede programmer af høj kvalitet; ingen robotagtige ”top ten life hacks” eller skinnende slim, og vi glæder os til at udvikle vores katalog med din hjælp,” lyder det fra selskabet.


 Plex Web Shows


Selskabet bekræfter, at de samarbejder med udgivere såsom Condé Nast, Bonnier Corp., Fandor, Future, TWiT, Jukin og Studio 71, herunder også Saveur, GQ, Field and Stream, PC Gamer og Engadget. De tilføjer, at ”mange flere er på vej”. Nogle af titlerne er The Pet Collective, Epic Meal Time og People are Awesome, som allerede kan ses gratis på YouTube.

Plex tilbød allerede gratis podcasts og nyheder i app’en, foruden de mange mediefunktioner til afspilning af indhold lagret på en lokal server i hjemmet. Plex Web Shows er på nuværende tidspunkt i beta og gratis.


Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |