Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAmbilight-app fra Philips projicerer dansk flag op på bagvæggen - FlatpanelsDK

Ambilight-app fra Philips projicerer dansk flag op på bagvæggen

27 Jun 2018 | Rasmus Larsen |

Den gratis ’Wave Your Flag’ app blev lanceret i 2014, men er blevet opdateret til VM 2018. Philips siger, at den kan gør det muligt at projicere flag fra de 32 VM-hold op på bagvæggen via Ambilight.

Wave Your Flag

Det lille indspark fra Philips blev ikke klar til kick-off på VM i Rusland, men med Danmark videre fra gruppen, kan man stadig nå at udvide stemningen til bagvæggen bag tv’et via Ambilight.

- ”Hent den gratis app Wave Your Flag til både iOS og Android. Den gør det muligt at projicere alle slutrundens 32 flag op på væggen bag TV’et. Og skulle du have eksempelvis kroatiske gæster, kan du sende begge landes flag op på bagvæggen,” fortæller Philips.


Wave Your Flag


App’en installeres på en smartphone eller tablet og gør det muligt at fejre scoringer eller andre begivenheder i kampen. Giver man app’en adgang til enhedens mikrofon, kan den desuden reagere på jubelbrøl i i stuen ved at ændre Ambilight-effekterne.

’Wave Your Flag’ app’en er kompatibel med Philips Android TV fra 2015 og fremefter. Den har tidligere virket med ældre skærme, men den mulighed er fjernet. App’en en del af en pulje apps fra Philips, som har til formål at udvide Ambilight-effekten til at samarbejde med bl.a. Philips HUE-pærer, Spotify og andre produkter/tjenester.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |