Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips og B&W indgår samarbejde om tv-lyd - FlatpanelsDK

Philips og B&W indgår samarbejde om tv-lyd

19 Jun 2018 | Rasmus Larsen |

De to virksomheder skal samarbejde om at levere tv-lyd i Philips TV. Aftalen er flerårig og eksklusiv. De første resultater af samarbejdet præsenteres på IFA-messen.

B&W-lyd i Philips TV

Den anerkendte britiske producent af højttalere B&W – Bowers & Wilkins – skal fremover levere lyden i Philips’ topmodeller. Samarbejdet er udsprunget af ønsket om at matche den gode billedkvalitet i OLED-tv med god lydkvalitet.

- ”Branchen har alt for længe nedprioriteret lydkvaliteten, når det kommer til TV-oplevelsen. En udfordring, som er blevet tydeligere i takt med, at vi har udviklet OLED-TV med enestående billedkvalitet. Derfor er jeg glad for, at vi nu samarbejder med verdens bedste lydvirksomhed, Bowers & Wilkins, der skal sikre, at TV-oplevelsen på Philips’ topmodeller også giver en unik lydoplevelse,” udtaler Martijn Smelt, Chief Marketing Officer, TP Vision Europa.

Annonce:

B&W siger, at samarbejdet vil redefinere lydkvalitet i vores tv-skærme. Målet er at kombinere den bedste billed- og lydkvalitet i samme tv-skærm.

- ”Vores partnerskab med Philips TV giver en fantastisk mulighed for at redefinere parametrene for lydkvalitet i TV. De enestående, nye Philips TV kommer til at introducere vores velkendte lydoplevelse til et nyt publikum, som får mulighed for at opleve den fantastiske lyd, som kun vi kan levere,” siger Richard Campbell, CRO, Bowers & Wilkins.


Philips og B&W


Philips lancerede sit første OLED-tv i januar 2017 og har sidenhen tilføjet flere modeller til programmet. OLED-modellerne har også selskabets signatur Ambilight.

Partnerne siger, at vi vil få ”det første glimt” af samarbejdet på IFA-messen i september. Selskabet har allerede meldt OLED803-modellen på vej, men den har skjulte højttalere, så umiddelbart er der tale om en anden model. Flatpanels har tidligere fundet referencer til en ukendt OLED903 model.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Rygte: PS5 Pro bliver tre gange så kraftig som PS5

18 Mar 2024 |

Første danske streaming-apps bekræftet til FireTV

18 Mar 2024 |

DRs nye tv-arkiv 'Gensyn' åbner i dag på DRTV

15 Mar 2024 |

Ny Beoconnect Core forbinder gamle B&O højttalere til ethvert TV

15 Mar 2024 |

TCL's næste flagskib forventes at have 14000 miniLED zoner, 6500 nits

13 Mar 2024 |