Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSmugkig: LG lancerer wallpaper OLED i ny Elgiganten på Strøget - FlatpanelsDK

Smugkig: LG lancerer wallpaper OLED i ny Elgiganten på Strøget

03 Mar 2017 | Tommy Lindegaard |

Elgiganten havde inviteret den danske presse til et lille sneak-peak indenfor i den nye butik på Støget i København, som åbner officielt i morgen med vilde tilbud. Butikken, der før er kendt som Fona 2000, er nu blevet Elgigantens flagskibsbutik. Ved samme lejlighed havde LG nordisk lancering af W7 ”wallpaper OLED”. FlatpanelsDK var med.

LG frister på trappen

Vil man til TV-afdelingen i den nye butik, skal man op på førstesalen, hvor der også er soundbarer og TV-tilbehør. Midt på trappen undervejs møder man LGs W7 ”wallpaper OLED”, og så er standarden ligesom sat. Det er et tv, der er værd at dvæle lidt ved - og kigge på.

LG præsenterer dermed også det første ”wallpaper” OLED på nordisk grund. Lige der midt på trappen i midten af København. De giver lejlighed til, at mange med egne øjne, i morgen lørdag, kan se det utrolige TV. Det er naturligvis ikke kun TV’ets tykkelse der imponerer, men også OLEDs flotte farver, kontrast og sortniveau.

Elgiganten Strøget København


Når et TV er kun 3,8 mm tyk, kan man ikke bruge skruer - i hvert fald ikke uden at ødelægge TV’et. Så derfor er bagsiden af tv’et beklædt med magneter. Med i indpakningen følger 6 magneter, som man så monteret på sin væg, hvorefter W7 skal væghænges på magneterne.

En ting som LG selv fremhævede, var den lækre baseenhed, der også fungerer som lydbase. En lille lækker detalje med basens højttalere er, at diskantenhederne hæves og sænkes ned i selve basen. En klassisk Bang & Olufsen-detalje, ville vi danskere nok sige. Finishen er i hvert fald upåklagelig. Basen er lækkert udført i metal og udstråler naturligvis, at det er LGs topmodel.
Jeg kom dog, nærmest ved en fejl, til at løfte deres fjernbetjening. Den er derimod udført i billig plastik og føles som noget man kunne forvente af en skærm i 4-5000 kroners klassen; ikke fra et TV, der er over 10 gange dyrere. Man får to fjernbetjeninger med, hvilket da er fint nok, men jeg ville nok have foretrukket, at LG kun lavede én og at den så var i ordentlig kvalitet, måske endda metal.

Efter den lille sten i skoen fortalte LG om de mange kvaliteter, som TVet har. De har blandt andet lavet en ”gaming mode”, hvor man i 4K HDR kan komme ned på 21ms, hvilket er ganske lavt, når man tager 4K-opløsningen med i betragtningen. Hardcore gamere vil nok fnyse, men dette er et TV, ikke en decideret spille-monitor.

Elgiganten Strøget København


LG W7 lanceres med køtilbud

Elgigantens relanceringen af butikken på Strøget og LG W7 skal naturligvis startes med et ordenlige tilbud på bl.a. tv-skærme, spilkonsoller, mobiler og meget andet.

Elgiganten kunne løfte sløret for, at LG W7 i 65 tommer får en listepris på 64.999 danske kroner. Men i vanlig Elgiganten-stil har de presset prisen ned lørdag og søndag. Dermed koster TV’et blot 49.999 kroner og så får man ennder et 55” LG 8-serie med i form af 55SJ810V, som normal vil koste 14.999 kroner. Efter weekenden koster W7 i 65” igen 64.999 kroner.

LG W7 er dog ikke klar nu, så levering sker først i slutningen af april, oplyser Elgiganten. LG var knap så optimistiske med datoen, så de sagde starten af maj. Tve’t bliver sendt direkte til kunden og man får en professionel montering af W7 med i købet. Desværre er skærmen ikke kalibreret, så det kan man helt sikkert tilkøbe, hvis man vil have prikken oven i’et.

Skulle 49.999 kroner for 2 skærme være lige i overkanten har Elgiganten en attraktiv finansiering med stort set ingen renter. De præcise detaljer havde de ikke ved hånden, men det kan man helt sikkert høre mere om i butikken.

Elgiganten Strøget København


Elgiganten vil fokusere på kvalitet

Efter et længere stop midt på trappen i den nyombyggede - og stadig lukkede butik - kom vi op i TV-afdelingen. På mange måder ligner butikken en Elgiganten, som man kender dem. Og så alligevel ikke.

De velkendte skilte, måden butikken er indrettet og personalets beklædning er den samme. Af og til står der en palle med varer. Men der er alligevel en række ting, som er anderledes. Der mere lyst, der er mere plads og så er der mere fokus på service.

Der er tre interne butikker, såkaldte shop-in-shops. I kælderen finder vi småtingsafdelingen og personlig pleje. Der er også en række kaffemaskiner og en decideret Nespresso-shop, hvor der bemanding af en Nespresso-ansat. De små butikker inde i en butik er ikke noget nyt, men for Elgiganten er det normalvis kun for Apple, som der da også findes på strøget. Der er også en Samsung-afdeling, hvor de har telefoner og nogle tv-skærme fremvist.

For Apple-fans med klumsede tendenser, kan de glæde sig over at der i kælderen, ved siden af udlevering, også er en decideret Apple-servicestation. Her kan man få repareret de mest gængse skader, både inden for hardware og software.

Elgiganten Strøget København


TV har stort fokus

Tv-afdelingen er måske gemt væk på øverste etage i bunden, men det er tydeligt, at der er lagt kapital og tanke i området. Lyset kan dæmpes og styres individuelt, og der er en række tiltag, som man ville tro var utænkelige i en Elgiganten butik.

Der er blandt andet nogle sofaer og puffer, så man kan slappe lidt af i en mindre LG-afdeling. Desværre uden fast bemanding som hos Nespresso, Samsung og Apple, men især i starten kan man forvente, at der hyppigt kommer LG-folk på besøg. I soundbar-afdelingen er der individuel styring af soundbars, så man kan høre de forskellige produkter og dermed beslutte hvad man helst vil købe.

Elgiganten Strøget København


I TV-afdelingen er der også et område hvor man kan nørde lidt. To skærme i forskellige prisklasser viser hvad man får ved at gå op i pris. Det er ikke kun de sædvanelige demovideoer på skærmene. Forbrugeren kan selv vælge forskellige egenskaber. Der er blandt andet mulighed for at høre skærmenes lyd op imod en soundbar. Man kan også se samme still-testbillede, så man kan se kontrastforskelle tydeligere. Disse ting kan hjælpe kunderne med at bestemme sig for hvad der skal handles, om TV’et skal kalibreres og om der måske skal tilkøbes en soundbar.

I TV-afdelingen er der en række kasser med skærme placeret i midtergangen, men det er udelukkende på grund at åbningsdagenes kø-tilbud. Produkter på paller skal ikke være normalt i Elgigantens butik på Strøget.

Alt i alt vil Elgigantens nye flagskibsbutik være markant anderledes. Det er her de nyeste og største produkter vil blive udstillet. Når en ny tv-skærm til 100.000 kroner kommer i Elgigantens sortiment, er det på Strøget den vil kunne findes.

Åbner i morgen lørdag
Elgiganten på Strøget i København slår officielt dørene op i morgen lørdag den 4. marts klokken 08.00 med vilde tilbud på bl.a. OLED-tv, der for første gang kommer under 9000 kroner. Du kan finde åbningstilbudene her. FlatpanelsDK har også samlet de bedste tilbud i Tilbudsjagten.Flere nyheder

LG TV

LG 2018 TV får også AirPlay 2 og HomeKit

03 Apr 2020 | Rasmus Larsen |
LG Gallery GX OLED

Danske priser på LG 2020 8K og 4K OLED

03 Apr 2020 | Rasmus Larsen |
LG 2020 TV

Oversigt: LG 2020 TV

02 Apr 2020 | Flatpanels |
Aple TV

Apple lader nu Amazon m.fl. sælge film på Apple TV uden at dele omsætning

02 Apr 2020 | Rasmus Larsen |
DRTV hos YouSee

DRTV er rykket ind hos YouSee

02 Apr 2020 | Rasmus Larsen |
LG 2020 LCD

Danske priser på LG's 2020 8K og 4K LCD TV

01 Apr 2020 | Rasmus Larsen |
Flow-tv under corona-krise

Flow-tv i central rolle under corona-krisen

01 Apr 2020 | DMD |
Klovn The Final

Danske biograffilm, 'Klovn the Final' & Krudttønden, frigives til streaming

01 Apr 2020 | Rasmus Larsen |