Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsungs seneste MS750 soundbar har subwooferen indbygget - FlatpanelsDK

Samsungs seneste MS750 soundbar har subwooferen indbygget

10 Jan 2017 | Rasmus Larsen |

På CES 2017 havde Samsung medbragt sin seneste soundbar i form af MS750. Ulig de fleste andre high-end soundbarer har MS750 subwooferen indbygget, siger Samsung.

Soundbar med subwoofer indbygget

MS750 soundbaren understøtter “UHQ 32-bit audio” og har “up-firing” højttalere, men den understøtter ikke Dolby Atmos eller DTS-X. Det er bemærkelsesværdigt dels fordi Samsung allerede sælger Atmos-kompatible soundbarer, dels fordi Atmos var allestedsnærværende på CES.

Samsung MS750 soundbar


Samsung siger, at soundbaren dog alligevel leverer kraftfuld lyd.

- “Tidligere har man ofte været nødt til at have en separat subwoofer stående et eller andet sted i stuen. Det er både blevet set som som unødvendigt og kan give en ekstra udfordring i indretningen af stuen. Under CES i Las Vegas præsenterer Samsung en løsning på det problem. MS750 Soundbar er Samsungs første soundbar med indbygget subwoofer, så du ikke behøver at have en separat enhed i stuen,” lyder det fra den sydkoreanske producent.

MS750 soundbaren har et “one body” design, som kan monteres på væggen. Den er designet til at gå hånd i hånd med designet på de nye ”QLED” LCD-skærme.

Samsung MS750 soundbar


Den har også HDMI CEC-styring, så den kan tænde og slukke sammen med tv’et. Samsung har udviklet en ny løsning, som gør det muligt at tilslutte soundbar og tv-skærm vha. blot 1 kabel, som bærer både strøm og datasignal.

Samsung MS750 soundbaren bliver tilgængelig senere i 2017. Et nærmere lanceringstidspunkt kommer vi ikke på nuværende tidspunkt, men Samsung har før annonceret nye soundbars på CES, som først sendes på markedet i sommeren/efteråret.Flere nyheder

Paramount+ streamer egne film i forkert format: "Vi undersøger det"

07 May 2021 |

Deloitte-rapport: Forbrugerne vandt streaming-krigen

07 May 2021 |

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |