Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsungs seneste MS750 soundbar har subwooferen indbygget - FlatpanelsDK

Samsungs seneste MS750 soundbar har subwooferen indbygget

10 Jan 2017 | Rasmus Larsen |

På CES 2017 havde Samsung medbragt sin seneste soundbar i form af MS750. Ulig de fleste andre high-end soundbarer har MS750 subwooferen indbygget, siger Samsung.

Soundbar med subwoofer indbygget

MS750 soundbaren understøtter “UHQ 32-bit audio” og har “up-firing” højttalere, men den understøtter ikke Dolby Atmos eller DTS-X. Det er bemærkelsesværdigt dels fordi Samsung allerede sælger Atmos-kompatible soundbarer, dels fordi Atmos var allestedsnærværende på CES.

Samsung MS750 soundbar


Samsung siger, at soundbaren dog alligevel leverer kraftfuld lyd.

- “Tidligere har man ofte været nødt til at have en separat subwoofer stående et eller andet sted i stuen. Det er både blevet set som som unødvendigt og kan give en ekstra udfordring i indretningen af stuen. Under CES i Las Vegas præsenterer Samsung en løsning på det problem. MS750 Soundbar er Samsungs første soundbar med indbygget subwoofer, så du ikke behøver at have en separat enhed i stuen,” lyder det fra den sydkoreanske producent.

MS750 soundbaren har et “one body” design, som kan monteres på væggen. Den er designet til at gå hånd i hånd med designet på de nye ”QLED” LCD-skærme.

Samsung MS750 soundbar


Den har også HDMI CEC-styring, så den kan tænde og slukke sammen med tv’et. Samsung har udviklet en ny løsning, som gør det muligt at tilslutte soundbar og tv-skærm vha. blot 1 kabel, som bærer både strøm og datasignal.

Samsung MS750 soundbaren bliver tilgængelig senere i 2017. Et nærmere lanceringstidspunkt kommer vi ikke på nuværende tidspunkt, men Samsung har før annonceret nye soundbars på CES, som først sendes på markedet i sommeren/efteråret.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |