Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMin Bio kan nu ses på PlayStation & Samsung Smart TV - FlatpanelsDK

Min Bio kan nu ses på PlayStation & Samsung Smart TV

10 Nov 2015 | Rasmus Larsen |

Nordisk Film’s streamingtjeneste til børn, Min Bio, kan nu ses på PlayStation 3 og 4 samt på Samsung Smart TV. Det kommer kort efter, at Dansk Filmskat også fik premiere på PlayStation.

Min Bio på PlayStation og Smart TV

Mange danske familier har en PlayStation stående i hjemmet og derfor mener Nordisk Film, at det er oplagt, at deres streamingtjeneste til børn også findes der.

- ”Som altid handler det om at komme ud, hvor brugerne er. Mange familier, særligt børnefamilier, har en PlayStation, og derfor bør vi også understøtte denne platform” , siger Ida Schmidt, redaktør på Min Bio.

App’en fungerer på både PlayStation 3 og PlayStation 4 og skulle være tilgængelig til download nu. Har husstanden allerede en bruger, kan man logge ind med det samme. Der er adgang til indhold såsom Cirkeline, Rasmus Klump, LEGO-serier, Smølferne, Jungledyret Hugo og Ninjago.

Min Bio


En anden af Nordisk Film’s streamingtjenester, Dansk Filmskat, landede også for nylig på PlayStation.

Min Bio er samtidig blevet lanceret på Samsung’s Smart TV. Den kommer senere til Smart TV fra LG og Philips, oplyses det.

- ”Vi ved, at vores kunder i den grad har efterspurgt denne mulighed, og derfor er vi glade for at kunne sige, at appen nu er tilgængelig i app-butikken på Samsung Smart TV”

Min Bio blev lanceret i 2012 og findes også på de mobile enheder. Et abonnement til tjenesten koster 49 kroner per måned.

- Kilde: Min Bio via Digitalt.tvFlere nyheder

Disney+ markerer årsdag med 'Shang-Chi', ny 'Alene hjemme' mm.

22 Sep 2021 |

Rygte: YouSee tv-pakker stiger markant i pris i 2022

21 Sep 2021 |

Tv-distributøren Boxer skifter navn til Norlys

21 Sep 2021 |

Samsung The Frame får kunstværker fra Louvre inkl. Mona Lisa

21 Sep 2021 |

Apple har frigivet tvOS 15: Her er alle nyhederne

20 Sep 2021 |

Netflix rykker ind i mobil-pakkerne: Nu også hos Telia

20 Sep 2021 |