Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple TV med App Store klar i september, siger rygtet - FlatpanelsDK

Apple TV med App Store klar i september, siger rygtet

31 Jul 2015 | Rasmus Larsen |

Rygtet vil ikke dø. Den nye Apple TV med Siri og App Store vil blive præsenteret i september, samtidig med de nye iPhones, siger samme kilde som meldte den på vej i juni. Ifølge rygtet med en gammel processor.

Nu peger pilen på september

Markedet har med spænding og tålmodighed ventet på en ny Apple TV-boks, der forhåbentlig kan gøre for tv-markedet, hvad iPhone gjorde for telefonmarkedet. En app-butik vil lade selskaber udgive apps, der fundamentalt ændrer tv-oplevelsen, efter årtier med envejskommunikation i form af tv-kanaler.

Apple TV


Kilderne siger nu, at Apple vil præsentere boksen til september, samtidig med de nye iPhones. Boksen skulle angiveligt være ”mere poleret” end boksen der blev meldt på vej i juni - hvad det så end betyder, da Apple aldrig har præsenteret noget.

Kilderne peger også på, at boksen får en A8-processor, der som bekendt sidder i de nuværende iPhone 6 modeller. Hvis det er sandt, vil tv-boksen køre på hardware, der allerede er en generation bagud. Hvis boksen præsenteres samtidigt med ny iPhone og en A9-processor, virker det umiddelbart uambitiøst, at boksen ikke følger med. Derudover nævnes Siri-stemmekontrol og en ”Touch” fjernbetjening.

En ny tv-tjeneste fra Apple er også på vej, men præsenteres angiveligt ikke ved samme præsentation.

Den nuværende Apple TV blev lanceret i starten af 2012.

Rygtet kommer fra BuzzFeed’s teknologi-redaktør. Samme person som vel og mærke meldte boksen på vej i juni, men det er ”for real this time”, skriver han. Vi venter med spænding.

- Kilde: BuzzfeedFlere nyheder

Guide: Hakker video på din Chromecast? Sådan opsættes den

29 Jul 2021 |

Philips lancerer nye OLED TV med HDMI 2.1

28 Jul 2021 |

Warner holder fast i simultan-premiere på 10 film næste år

27 Jul 2021 |

LG sender nye 8K og 4K LCD TV i handlen

27 Jul 2021 |

Allente åbner for OL i 4K HDR

23 Jul 2021 |

Visuel effekt-legende ser HFR som fremtidens film-format

23 Jul 2021 |