Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogle Nexus Player er den første med Android TV - FlatpanelsDK

Google Nexus Player er den første med Android TV

16 Oct 2014 | Rasmus Larsen |

Google har afsløret Nexus Player; en lille mediestreamer-boks med den nye Android TV-platform, der har tv-apps, spil og stemmestyring. Boksen fremstilles af Asus.

Google Nexus Player

Google vil have Android på vores tv-skærme og tilbage i juni afslørede de deres planer omkring en Android TV-platform, som er skabt til den store skærm i stuen. Nexus Player er den første box som bygger på Android TV.

Der er tale om en lille sort boks, ikke ulig designet på Apple TV. Der vil kunne hentes apps såsom streamingtjenester - internationale såvel som danske - via Google Play-butikken. Boksen understøtter også Chromecast, så man ikke behøver den lille dongle ved siden af. Med Chromecast kan man sende indhold fra sin telefon eller tablet op på den store skærm ved tryk på en knap.

Google Nexus Player


Boksen leveres med en lille fjernbetjening med kun et par få knapper, og idéen er, at man skal bruge stemmestyring til at søge med. Herudover indeholder boksen 8GB lagerplads til apps og spil, samt 802.11ac WiFi, der er hurtigere end 802.11n, som de fleste enheder anvender i dag.

Google Nexus Player er indtil videre kun bekræftet for USA, hvor den skal koste $99, men bør umiddelbart virke i Danmark. En spilcontroller kan købes for $39. Det åbnes for forudbestillinger på fredag gennem Google Play-butikken, men det er ikke afsløret hvornår boksen rent faktisk sendes ud.

Google Nexus Player


Android TV kommer også ud på en række andre bokse fra andre producenter, såvel som Smart TV fra Sony, Sharp og Philips.Flere nyheder

Xbox Series X

01 Dec 2020 |

Guide: Opsæt Xbox Series X til HDMI 2.1, 4K120, VRR & HDR

01 Dec 2020 |

Nyt TV på Black Friday? Tips og råd til opsætning

01 Dec 2020 |

Interview: Dokumentar-serier skal bidrage til Viaplays tårnhøje vækstmål

30 Nov 2020 |

Parknets tv-pakker bliver dyrere fra 2021

30 Nov 2020 |

Sony udruller nu Apple TV app bredt på 2020, 2019 & visse 2018 TV

27 Nov 2020 |