Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason13 mio. Apple TV solgt - store planer for fremtiden - FlatpanelsDK

13 mio. Apple TV solgt - store planer for fremtiden

29 May 2013 | Rasmus Larsen |

Salget af Apple TV-bokse er accelererende. På den årlige D11-konference afslørede Apples direktør, Tim Cook, at der nu er solgt 13 millioner Apple TV-bokse. Der er store planer for tv-området hos Apple.

Store planer indenfor tv

Rygter om et tv fra Apple har floreret gennem mange år. De går faktisk helt tilbage til 2008. Vi har dog endnu til gode at se en storstilet satsning på tv-området fra den amerikanske producent.

Apple TV (1080p)
Apple har solgt 13 millioner Apple TV-bokse


I mellemtiden har Apple solgt den lille, billige Apple TV-boks. Tim Cook kommenterede på boksen på gårsdagens D11-konference og sagde, at "populariteten har været større end vi troede. Vi markedsfører den ikke som vores andre produkter. Så det er opmuntrende."

Tim Cook siger også, at da Apple TV-boksen blev præsenteret i sin tid, blev der kun solgt et par hundrede tusinde Apple TV-bokse om året, men sidenhen har salget taget fart. Siden lanceringen har Apple nu solgt 13 millioner, og over 6 millioner af dem er solgt indenfor det seneste år. Salget af Apple TV-boksen tog også fart herhjemme efter Netflix gik ind i Norden i slutningen af 2012.

Markedsdata fra USA har senest peget på, at Apple TV og Roku-boksene, der er tilsvarende små streamingbokse, har over 90 % af markedet. Googles satsning på Google TV har derimod været en stor fiasko, målt på både brugerfeedback og salgstal.

Tim Cook afviste at kommentere på en eventuel tv-skærm, men siger, at Apple har en "grand vision" for tv-området.

- Kilde: D11 konference

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |