Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSonos satser stort med ny trådløs Playbar til tv'et - FlatpanelsDK

Sonos satser stort med ny trådløs Playbar til tv'et

13 Feb 2013 | Rasmus Larsen |

Sonos er kendt for deres trådløse lydsystem og med Playbar vil Sonos forsøge at komme ind i stuen. Playbar er i populær tale en soundbar, men Sonos har også indbygget deres trådløse teknologi, mulighed for trådløs surround og kraftige enheder.

Sonos Playbar hæver lydoplevelsen på dit tv

Sonos præsenterer den nye Playbar, som kan løfte lydoplevelsen på næsten ethvert fladskærms-tv i dag. Playbar gør således brug af tre diskanter og seks mellemtoner, der automatisk indstiller lydretningen via sensorer og software.

Sonos Playbar
Sonos præsenterer Playbar til tv’et


Sonos Playbar kan tilsluttes til alle tv, som har en optisk lydudgang. Herudover har Playbar et strømstik og to ethernet-porte, så enheden kan tilsluttes netværket. Det kan også gøres trådløst. Netop netværksfunktionaliteten er det som gør Sonos produkter attraktive og Playbar kan naturligvis indgå.

Sonos Playbar
Sonos præsenterer Playbar til tv’et. Playbar kan også skabe trådløs surround


Det er således muligt at tilslutte Sonos subwoofer samt PLAY:3-enheder trådløst. På den måde kan man skabe et trådløst surroundsystem i hjemmet. De forskellige højttalere skal blot tilsluttes strøm hver især, men kommunikationen og synkroniseringen af lyd sker automatisk.

Sonos Playbar
Sonos præsenterer Playbar til tv’et. Playbar kan også skabe trådløs surround


En anden smart funktion er den infrarøde modtager, der automatisk opfanger signaler fra din tv-fjernbetjening og tilpasser sig fabrikantens koder, således, at du kan bruge tv’ets fjernbetjening til at skrue op og ned for lydniveauet. Herudover kan du naturligvis også bruge alle Sonos-funktionerne fra deres apps til smartphones og tablets, der er blevet opdateret i forbindelse med præsentationen af PLaybar.

Sonos Playbar lander i handlen i Danmark i starten af marts til 5.200 kroner.Flere nyheder

Nokia gør comeback som TV-mærke i Danmark

04 Dec 2020 |

Vinderen af LG GX OLED er...

04 Dec 2020 |

Officielt: HBO Max erstatter HBO Nordic i 2021

04 Dec 2020 |

Warner vil streame alle 2021-film samtidig med biograf-premiere i USA

04 Dec 2020 |

Discovery+ erstatter Dplay til januar

03 Dec 2020 |

'Ringenes Herre' klar i 4K HDR & Dolby Atmos i Danmark

02 Dec 2020 |