Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG vil starte LCD-produktion i Kina - FlatpanelsDK

LG vil starte LCD-produktion i Kina

31 May 2012 | Rasmus Larsen |

LG.Display har offentliggjort planer om at etablere en 8. generations LCD-fabrik i Kina. Dermed markerer LG, at Kina er et vigtigt marked for den fremtidige produktion.

LG vil indtage Kina

Japanske virksomheder har traditionelt produceret komponenter i Japan, sydkoreanske producenter i Sydkorea og kinesiske producenter i Kina. Men den spirende kinesiske økonomi tiltrækker nye spillere, samtidig med, at Kina fortsat åbner mere om for samhandel med omverdenen.

LG går ind i Kina
LG vil bygge en 8G LCD-fabrik i Kina


LG har officielt annonceret planer om at bygge en avanceret 8G (8. generation) LCD-fabrik i Guangzhou-området i Kina. LCD-fabrikken svarer til dem, som i dag bygger vores mest avancerede og største LCD-paneler til tv-skærme. Den nye fabrik skal netop også producere LCD-paneler til tv-skærme, og fabrikken er i øvrigt strategisk placeret tæt på andre komponentproducenter i Guangzhou, som er ved at etablere sig som et elektronikknudepunkt. Guangzhou er den 3. største by i Kina og til sammenligning med Danmark, bor der mere end 12,5 millioner mennesker (inklusiv forstæder).

Målet er at starte masseproduktion i anden halvdel af 2014, og LG håber samtidig at drage fordel af Kinas billige arbejdskraft og gunstige vilkår. LG håber samtidig på at få fodfæste i Kina, der i dag er verdens største LCD-TV marked. LG har allerede en mindre skærmfabrik det østlige Kina.

Ifølge DisplaySearch blev der solgt omkring 44,5 millioner LCD-TV i Kina i 2011. Tallet forventes at stige betydeligt i 2012.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |