Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAdobe dropper Flash til Smart TV - FlatpanelsDK

Adobe dropper Flash til Smart TV

10 Nov 2011 | Rasmus Larsen |

Adobe meldte i går, at de dropper understøttelsen af Flash til smartphones og tablets med Android, og i slipstrømmen følger beslutningen om at droppe Flash til Smart TV. Adobe opfordrer i stedet til at bygge TV Apps med Adobe AIR.

Adobe dropper Flash til Smart TV

Adobe trækker sig fra Flash-udviklingen på stort set alt andet end stationære computere, og det betyder også farvel til Flash på telefoner, tablets, Blu-ray afspillere og Smart TV.


Adobe vil ikke fremover understøtte Flash på Smart TV


Hidtil har visse producenter givet mulighed for at vise Flash gennem den indbyggede internetbrowser på deres Smart TV, men Adobe vil ikke længere opdatere Flash-versionerne. Det vil stadig fungere for forbrugere, der har det på deres Android-enheder og Smart TV.

I stedet opfordrer Adobe til at Smart TV producenter og udviklere laver TV Apps baseret på deres AIR-platform. På den måde kan der opbygges TV Apps med interaktive funktioner, video og meget mere. Men den åbne internetbrowser på Smart TV synes nu at være død.

Adobe har ikke givet nogen officiel grund, men blot skitseret, at de tror mere på TV Apps baseret på deres AIR-platform. Adobe har dog været i kraftig modvind for deres Flash-teknologi efter, at Apple nægtede at understøtte den på iPhones og iPads.

LG har tidligere tilkendegivet, at de er interesseret i at benytte Adobe AIR til TV Apps på deres Smart TV.Flere nyheder

Disney+ markerer årsdag med 'Shang-Chi', ny 'Alene hjemme' mm.

22 Sep 2021 |

Rygte: YouSee tv-pakker stiger markant i pris i 2022

21 Sep 2021 |

Tv-distributøren Boxer skifter navn til Norlys

21 Sep 2021 |

Samsung The Frame får kunstværker fra Louvre inkl. Mona Lisa

21 Sep 2021 |

Apple har frigivet tvOS 15: Her er alle nyhederne

20 Sep 2021 |

Netflix rykker ind i mobil-pakkerne: Nu også hos Telia

20 Sep 2021 |