Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG vil have Flash Apps på Smart TV i 2012 - FlatpanelsDK

LG vil have Flash Apps på Smart TV i 2012

18 Oct 2011 | Rasmus Larsen |

LG vil have Flash-udviklere til at udvikle TV Apps til deres kommende Smart TV. Ved at aktivere Adobes AIR 3 og Flash Player 11 på næste års Smart TV, håber LG at kunne få nuværende udviklere til Flash med på vognen.

LG Smart TV med Flash og AIR

LG har planer om at deltage på den kommende Adobe MAX udviklerkonference, hvor LG vil fortælle om deres planer for at samarbejde med Adobe. LG vil bejle til Adobe-udviklere, som samtidig kan tjene penge ved at udvikle TV Apps til LGs kommende Smart TV.

 LG håber at få Flash Apps på deres 2012 Smart TV
LG håber at få Flash Apps på deres 2012 Smart TV. Ovenfor ser du LGs nuværende Smart TV platform


I øjeblikket understøtter LGs Smart TV-platform ikke Adobes nyeste Flash-systemer til Apps, men LG vil tilføje både AIR 3 og Flash 11 i deres Software Developer Kit (SDK). På den måde kan udviklere skabe Apps, som brugere af LGs Smart TV, Blu-ray afspillere, set-up bokse og hjemmebiografsystemer kan få adgang til gennem LGs App Store.

LG mener, at tiltaget kan åbne for en række TV-Apps, herunder video-on-demand og endda "konsol-agtige" spil. Og med Adobes nye muligheder, vil brugeren kunne bruge tablets, joysticks og smartphones til at styre spillene (eller Tv’et). Det er også planen, at LGs Magic Motion fjernbetjening skal understøttes.

LG understreger, at Adobe-integrationen kun gælder for 2012 modellerne, og at 2011 modellerne ikke understøtter det nye system (heller ikke via en firmware-opdatering). LG ventes at løfte sløret for deres 2012 Smart TV på CES 2012 udstillingen i Las Vegas til januar.Flere nyheder

Disney+ markerer årsdag med 'Shang-Chi', ny 'Alene hjemme' mm.

22 Sep 2021 |

Rygte: YouSee tv-pakker stiger markant i pris i 2022

21 Sep 2021 |

Tv-distributøren Boxer skifter navn til Norlys

21 Sep 2021 |

Samsung The Frame får kunstværker fra Louvre inkl. Mona Lisa

21 Sep 2021 |

Apple har frigivet tvOS 15: Her er alle nyhederne

20 Sep 2021 |

Netflix rykker ind i mobil-pakkerne: Nu også hos Telia

20 Sep 2021 |