Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips, Sharp, og Loewe vil bruge fælles NET TV - FlatpanelsDK

Philips, Sharp, og Loewe vil bruge fælles NET TV

03 Sep 2010 | Rasmus Larsen |

Philips der står bag internet-platformen NET TV melder nu, at man vil samarbejde med både Sharp og Loewe om en fælles, konkurrencedygtig internet-platform for fladskærme, der er tilsluttet internettet. Platformen skal hedde NET TV og skal rulles ud på de tre producenters Tv i hele Europa og Rusland. 


FlatpanelsDK følger i disse dage (1-10. september) verdens største forbrugerelektronikmesse IFA 2010 direkte fra Berlin. Læs om alle nylanceringerne og trends fra IFA 2010 på forsiden eller på vores IFA 2010 Tema side. Tilmeld dig også vores Nyhedsbrev eller RSS feeds.

NET TV på Philips, Sharp og Loewe Tv

På IFA 2010 har Philips i dag meldt, at de sammen med Sharp og Loewe har underskrevet en hensigtserklæring, som skal bringe NET TV internettjenesterne ind på de tre producenters fladskærme, og på den måde skabe en fælles internet platform, der forhåbentlig kan opmuntre indholdsproducenter til at satse deres tid her fremfor andetsteds.

Formålet med samarbejdet – som også er åbent for andre producenter - er at berige antallet og kvaliteten af indholdstjenester på fladskærmen over internettet. Philips ønsker blandt andet at skabe adgang til videotjenester såsom video on demand , TV-kanaler, musik-tjenester, spil, sociale medier og infotainment.



Philips NET TV
Philips NET TV


Når flere Tv producenter samarbejder bliver det lettere for udbydere af indhold at udvikle og målrette deres tjenester til én platform, da de derved kan komme ud på mange forskellige producenters Tv med et slag.

Den fælles platform skal bruge åbne web-baserede standarder som CE-HTML og HbbTV. Partnerne ønsker også at åbne deres infrastruktur af tilsluttede produkter, så man i samarbejde kan optimere internettjenesterne og forbedre brugeroplevelsen.



Sharp har allerede i dag præsenteret nye fladskærme med internetadgang baseret på NET TV-teknologien, nævner Philips. Læs mere om NET TV i testen af Philips 8605H her.

Læs også om Sharps nye LE925 fladskærm med AQUOS NET+. 


- Philips pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |