Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHitachi vil styrke Tv markedsposition - FlatpanelsDK

Hitachi vil styrke Tv markedsposition

03 Aug 2006 | Rasmus Larsen |

Hitachi er store i udlandet, men Europa har ikke set deres fulde potentiale endnu. Hitachi vil nu forsøge at styrke deres position på det europæiske marked med lanceringen af flere LCD-TV. Samtidig lancerer de også nye og større PDP-TV på det amerikanske og japanske marked.

I første omgang vil Hitachi satse på prisbillige LCD-TV for at erobre en vis markedsandel. På sigt vil man gå ind og prøve kræfter med de mere etablerede faldskærmsproducenter.


Hitachi 55 tommer PDP-TV


Det første skridt er ifølge Hitachi selv nye produktionsfaciliteter. Man ønsker at anvende 112,2 millioner dollars på udvide eksisterende produktionsfaciliteter i Tjekkiet. Efterfølgende ønsker man at anvende yderligere 828 millioner dollars på opførslen af en ny LCM fabrik i Tjekkiet. En LCM fabrik står for at samle enhederne, så de er klar til videredistribution.

Hitachis kommende LCD-TV vil anvende paneler fra IPS Alpha Technology. IPS Alpha Technology er en joint venture mellem Hitachi selv, Matsushita og Toshiba. IPS Alpha er kun lige blevet etableret på markedet med opførslen af en 6G fabrik, som stod færdig i maj 2006. Det forventes, at man på denne 6G fabrik kan producere lige omkring 1.6 millioner 32 tommer LCD-TV paneler om året.

På global basis er Hitachi den femtestørste producent af PDP-TV med en markedsandel på 8 %.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |