Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy version af Flatpanels.dk - FlatpanelsDK

Ny version af Flatpanels.dk

18 Apr 2006 | Rasmus Larsen |

Så kom tiden endelig til en ny version af Flatpanels.dk og den har været noget tid undervejs. Udover det nye design har vi lagt vægt på en række nye funktioner og features, som blandt andet skal øge overskueligheden, funktionaliteten og ikke mindst læsbarheden af sidens tekst.

Hvis siden ser forkert ud i din browser, tryk da Ctrl + F5 for at opdatere og overskrive tidligere cachede filer.

Lad os starte med lidt historie:
Flatpanels.dk blev introduceret i starten af april 2005 og blev hurtigt befærdet. Hjemmesiden fik sin introduktion gennem flere forskellige nyhedstjenester, herunder blandt andet Politiken, Urban og Comon. Andre, som eksempelvis God Morgen Danmark viste interesse og sidens budskab blev ret hurtigt udbredt.
Siden da er hjemmesiden løbende blevet opdateret, hvor tiltagene primært har været nye aftaler om tests med producenterne. Der er udvidet med tests af Tv senere hen og det er også et punkt, der kommer større fokus på i fremtiden.


Nu ser den nye version af Flatpanels.dk dagens lys og vi håber I bliver mindst lige så glad for den, som I har været for den nuværende. Den nye side byder på en række nye funktioner, samt nyt indhold. Først og fremmest har vi ændret forsidens layout fuldstændig. Den er delt i fire underkategorier, som hver har dets respektive indhold.
Nyheder, tests og artikler siger naturligvis sig selv, men den fjerde, kaldet fokus, kræver muligvis en mere specifik introduktion. Under fokus vil man i fremtiden kunne finde udvalgte artikler, nyheder eller relevante afsnit. Denne nyhed ligger eksempelvis under Fokus for at give alle brugere – også dem som ikke besøger os hver dag – en ordentlig introduktion til det nye layout af siden.
Andre eksempler kunne f.eks. være dybdegående afsnit om faktuelle eller tekniske emner, som efterfølgende tilføjes til sidens tekstafsnit.
Vi har ikke tidligere haft mulighed for at kunne præsentere en nyhed på denne måde uden at integrere den i designet, så vi håber I vil finde den brugbar i fremtiden.

Vi starter ud med en stor konkurrence, hvor Samsung har været så venlige at sponsorere en skærm, som udloddes. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at besøge denne side og svare på spørgsmålene: http://www.flatpanels.dk/quiz.php

Herefter deltager du automatisk i konkurrencen om at vinde en Samsung 940BF!

Resten af siden har også fået en ansigtsløftning. Ude i højre menu finder du nu en større oversigt over de seneste emner i forummet. Herunder finder du nu også en oversigt over brugeranmeldelser. Det betyder, at alle brugeranmeldelser, som skrives i forummet vil få den fortjente opmærksom direkte på forsiden af Flatpanels.dk Det stiller lidt krav til brugeranmeldelsens indhold og overskrift, men de er på ingen måde urimelige eller svære at efterleve. Jeg vil henvise til den sticky tråd, som også i fremtiden vil ligge i kategorien brugeranmeldelser i forummet: http://flatpanels.dk/flatforum/viewtopic.php?t=847


Som du nok har bemærket, har siden også fået en udvidet bredde. Bredden på siden er nu optimeret til mindst 1024x768 Vi har ikke valgt dette for at skære en unødig del af brugerne fra, men fordi så få bruger opløsninger herunder. Hvis du stadig anvender en opløsning lavere end denne, hjælper vi dig gerne med at finde en ny skærm ;-)

Testsektionen har vi delt op i to spalter; én for monitors og én for Tv. På den måde er det lettere for brugeren at tilgå de anmeldelser, som har interesse. I alle tests har vi desuden tilføjet en tabel med oplysninger om specifikationer, panel, indgange, udgange, ergonomiske funktioner mm. Det gør det hamrende let at tjekke egenskaberne for skærmene.
I fremtidige tests introducerer vi også en udvidet konklusion, som skal gøre det endnu lettere at overskue skærmenes fordele og ulemper.


Alle afsnit er blevet læst igennem og rettet til. Enkelte afsnit er fjernet helt, nogle er fjernet til fordel for helt nye og andre er blot udvidet. De fleste nye afsnit finder du ved at besøge emnerne i ”Fokus”-delen.
Meget af sidens tekst er således revideret, og der er tilføjet en række flash animationer og nye illustrationer. Det nye styringssystem, hvor alle nyheder, tests og artikler i fremtiden styres fra, giver også mulighed for kategorier. Derfor opdateres afsnit, som har relaterede nyheder automatisk, når der skrives en ny relateret nyhed. Kig for eksempel på afsnittet om LEDs: http://www.flatpanels.dk/monitorteknologi.php#6

En stor mængde nye skærme er tilmed tilføjet i databasen til panelsøgefunktionen. Vi håber I fortsat vil bruge den i fremtiden. Hvis I finder forkert information eller mangler oplysninger om en specifik skærm, er I naturligvis stadig meget velkomne til at kontakte os.

Vi har tilføjet to pladser til annoncer i højre spalte af siden. Her kan relevante annoncører vise deres tiltag eller produkter frem for at nå det helt rigtige publikum på Flatpanels.dk. Det vil ikke have nogen praktisk betydning vores besøgende, hverken hvad angår indhold eller forholdene på Flatpanels.dk. Interesserede annoncører kan rette henvendelse til Rasmus Larsen og finder kontaktoplysningerne under kontakt.


Du kan ydermere støtte Flatpanels.dk ved at besøge vores sponsorer og se hvad de har at tilbyde. Markedet er stort og vi vælger kun annoncer, som kan have relevans for vores besøgende – i sidste ende for at etablere et godt og præcist netværk.

Til slut vil Flatpanels.dk gerne dele lidt praktisk information. Jeg modtager stadig en række spørgsmål om skærme per mail. I er meget velkomne til at skrive, hvis det drejer sig om et mere specifikt emne, men ellers vil jeg gerne henvise til forummet. Os bag Flatpanels.dk deltager også aktivt derinde og her kan du få input fra mange forskellige brugere.
Har du brug for personlig kontakt med os, findes kontaktoplysninger fortsat her: http://www.flatpanels.dk/kontakt.php

Der har ligeledes været lidt usikkerhed omkring kopiering og henvisning til Flatpanels.dks indhold, så derfor har vi lavet en udførlig beskrivelse af hvad vi tillader og ikke tillader: http://www.flatpanels.dk/copyright.php

Det samme var naturligvis også tilfældet før idet vi har været dækket af copyright lovene ligesom alle andre hjemmesider, men nu har vi konkretiseret forholdene, så der ikke bør herske tvivl.

Indenfor de kommende måneder lancerer vi endnu flere spændende tiltag, så hold godt øje. Der kan blandt andet nævnes RSS feeds og et nyhedsbrev, som man kan abonnere på.

Hvis du opdager fejl eller mangler på den nye version af Flatpanels.dk hører vi meget gerne fra dig. Din hjælp er påskønnet.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |