Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.
Af gdane81
#228139 Hej,

Er der nogen her som har yousee internet og Unblock US? Jeg har hørt at Unblock US har problemer med nogen internetudbydere, og da jeg kommer til at skifte fra fullrate til yousee ( intenneforening tilbud) senere på året, er jeg meget intreseret i at høre om erfaringer fra andre brugere, med netop Yousee og Unblock US.

Mvh Patrick.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#228153 Jeg brugte dem sammen for 3-4 år siden og dengang virkede det fint. Jeg ved selvfølgelig ikke om de har lavet ændringer siden, men ellers er der jo alternativer i form af Unotelly, Unlocator osv. De kan i store træk det samme.
Af sokken
#228155 Efter Netflix er begyndt at blokere har jeg en del problemer med us unblock. Næsten dagligt skal jeg ind på deres hjemmeside og opdatere så jeg vil snart prøve noget andet. Jeg har yousee og inden Netflix blokerede kørte det uden problemer
Af orm08
#228171 Jeg har YouSee bredbånd og bruger unblock-us, og har haft det i årevis uden problemer.

Netflix blokeringen har kun givet få isolerede udfald - jeg har ikke ændret DNS.

Vi ser kun US Netflix via AppleTV, og ikke via computer eller tablet
Af KBW
#228681
Rasmus Larsen skrev:Jeg havde lidt knas med Unotelly, som jeg bruger, de første dage efter Netflix begyndte at blokere. Jeg ændrede til en af deres andre DNS-servere og har sidenhen ikke haft problemer overhovedet.


Rasmus, hvilken bruger du, jeg har også Unotelly og kan nu kun komme på den danske Netflix?

Skal man skifte begge DNS-servere?